Zoektocht naar verdwenen 60-jarige Nederlandse vrouw en haar hond in Zaragoza (UPDATE)

Zoektocht naar verdwenen 60-jarige Nederlandse vrouw en haar hond in Zaragoza
Beeld: @ComunidadDeCalatayud20 / facebook

Zoektocht naar verdwenen 60-jarige Nederlandse vrouw en haar hond in Zaragoza (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Inwoners en de politie zijn op zoek naar een verdwenen Nederlandse vrouw en haar hond. Het gaat om de 60-jarige Kika die verdwenen is in de gemeente Jarque del Moncayo in de Comarca del Aranda, provincie Zaragoza in Aragón. De inwoners en vrijwilligers hebben voor zondagochtend 8 uur een zoektocht gepland staan.

UPDATE: Zondagmorgen rond 9.35 uur werd het stoffelijk overschot van Hernriette Hareman (Kika) gevonden. Het is niet bekend of ook de hond is gevonden. In de eerste nieuwsberichten stond dat de vrouw 60 jaar was, dat is later aangepast naar 56 jaar.

kika
Stoffelijk overschot van Nederlandse vrouw Kika gevonden in Aragón
In de provincie Zaragoza heeft de politie zondagmorgen na twee dagen zoeken het stoffelijk overschot van een 56-jarige Nederlandse vrouw met de bijnaam Kika gevonden.
icoon2022www.spanjevandaag.com

Niemand weet waar de Nederlandse Kika en haar hond zijn. Het tweetal woont net buiten de gemeente Jarque del Moncayo in een klein huisje. Kika is een bekende verschijning met een ronde bril en haar armen vol met armbandjes en een geliefd persoon in de gemeente. 

Niemand heeft echter enig idee waar zij en haar hond naar toe zijn of wat er met hen gebeurd is. Daarom is een zoektocht gepland voor zondag 8 uur ‘s morgens. De Guardia Civil politie vraagt om hulp bij de zoektocht naar Kika. 

Ga naar de inhoud