Vastgoedprojecten die in 2020 in Benidorm geopend worden

Vastgoedprojecten die in 2020 in Benidorm geopend worden
Beeld: 123rf

BENIDORM – Er wordt non-stop gebouwd in de kustplaats Benidorm waarbij er steeds meer zogenaamde wolkenkrabbers (rascacielos) bij komen. Ook in 2020 worden er nieuwe gebouwen in gebruik genomen en kunnen de eigenaren van appartementen eindelijk hun sleutels in ontvangst nemen.

De meeste nieuwe gebouwen zijn te vinden in de Zona Poniente, het meest maagdelijke en minst ontwikkelde gebied van Benidorm. Het meest opvallende gebouw dat in 2020 in gebruik wordt genomen is de Delfín Tower die haar deuren open zal doen in het laatste trimester van dit jaar.

Naast de Delfín Tower zal ook de Sunset Waves haar deuren openen in 2020. Verwacht wordt dat de eerste fase van dit project in augustus compleet zal zijn. Net zoals de Delfín Tower gaat het in het geval van de Sunset Waves om hoofdzakelijk vakantie appartementen met prijzen vanaf 280.000 euro.

De hotelketen H10 zal in 2020 het H10 Benidorm hotel openen waardoor er 174 hotelkamers in Benidorm bij komen. Het is vreemd genoeg het eerste H10 hotel in Benidorm. Er is niet veel informatie bekend over dit project.

Maar naast de vastgoedprojecten die dit jaar in gebruik worden genomen zijn er ook andere projecten waaraan men zal beginnen met bouwen in 2020. Dat geldt bijvoorbeeld voor de in de La Cala de Benidorm gelegen Benidorm Beach wolkenkrabber van 36 verdiepingen en 196 appartementen.

Uiteraard moeten we hier ook schrijven over het InTempo project dat met jaren vertraging steeds dichter bij de ingebruikname komt. Maar InTempo zal nog niet haar deuren openen in 2020 aangezien verwacht wordt dat dit pas in het eerste trimester van 2021 gaat gebeuren.

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat men van plan is het hoogste gebouw van Benidorm te gaan bouwen in de Zona Poniente. Het gaat om een 60 verdiepingen hoge wolkenkrabber dat 204 meter hoog moet worden. Dit zal het hoogste gebouw van Benidorm en het vijfde hoogste gebouw van Spanje moeten worden.

Dan is er ook nog de vraag wat er gaat gebeuren met de twee wolkenkrabbers die volgens de rechter illegaal gebouwd worden in de Punta Llisera in Benidorm. Recent heeft het Hooggerechtshof besloten dat deze twee 22 verdiepingen hoge wolkenkrabbers gesloopt moeten worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

4
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Anoniem

Dan vindt u waarschijnlijk New York ook vreselijk. Ik ga Benidorm steeds meer waarderen. Er wordt zelfs aan de fietsers gedacht! Er is altijd wel wat te doen. Wil je de rust en de prachtige natuur opzoeken dan is dat er even buiten Benidorm.

liliane.vervliet@skynet.be

Prachtige skyline van Benidorm krijgt zal nog mooier worden !

mienivanbaardewijk@hotmail.com

Het is toch vreselijk afschuwelijk dat ze ook nog trots zijn op deze vreselijk ogende stad.
En wanneer zal deze afschuwelijk bouwerij een keertje stoppen. Dit moet je toch niet willen.

Anoniem

Stoppen zal dit nooit zolang de verantwoordelijken die moeten instemmen met de bouwvergunningen hun maffiosi zakken blijven vullen wat ze al meer dan 50 jaar doen!Misschien wordt het ook eens tijd dat men daar die beerput eens gaat uitmesten!

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Door op ‘Versturen’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring en geef je ons toestemming om dagelijks een nieuwsbrief met het actuele Spanje nieuws te sturen. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.