Er komt geen “Denken aan Mallorca” serie op de Nederlandse televisie

Er komt geen “Denken aan Mallorca” serie op de Nederlandse televisie
Beeld: via canva.com & Omroep Max

Er komt geen “Denken aan Mallorca” serie op de Nederlandse televisie

Na “Denkend aan Holland” en de internationale “Denkend aan Zwitserland”, zou er een Spaanse “Denkend aan Mallorca” komen, maar dat Spaanse feestje gaat niet door. Het is de keuze van de 77-jarige André van Duin om niet deel te nemen aan een Spaanse versie van het Omroep Max succesverhaal. En zonder André is er geen programma mogelijk.

Ongetwijfeld was het een succes geworden, want Mallorca is erg populair bij de Nederlanders. Maar voor André van Duin zou “Denkend aan Mallorca” te veel televisie zijn. De 77-jarige presentator die alweer 60 jaar in het vak zit zal in 2024 opnieuw samen met Janny van der Heijden een nieuwe “Denkend aan Holland” opnemen, er komt een jubileumconcert en er komt een nieuw seizoen “Heel Holland Bakt”.

Voor de lezers die de programma’s niet kennen, in “Denkend aan Holland” reizen Janny en André per boot door Nederland en bezoeken zo dorpen, steden en bedrijven. In de spion-off “Denkend aan Zwitserland” reisde het tweetal, samen met hond Nhaan, per trein door Zwitserland. In januari 2022 deed het tweetal ook een eenmalige “Denkend aan de Elfstedentocht”.

“Denkend aan Mallorca” zou een tweede spin-off moeten worden van het Nederlandse programma, maar voor André van Duin is dat te veel reizen en te veel televisie. Voor de fans van de twee presentatoren, Spanje en Mallorca dus geen leuk nieuws.

Ga naar de inhoud