Search
menu
Search

Welke van de zes Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2023

Welke van de zes Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2023
Beeld: via canva.com

Welke van de zes Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2023

Net zoals elk jaar kiest het wereldberoemde chocolade merk Ferrero Rocher tijdens de ‘Gran Fiesta de la Luz’ competitie een dorp uit waar de kerstverlichting op spectaculaire wijze zal worden aangedaan. In de editie 2022 wist Mojacar in de provincie Almería (Andalusië) te winnen. Maar welk dorp wordt dit jaar de winnaar? Dit zijn de zes kandidaten tijdens de alweer tiende verkiezing.

Het winnende dorp zal niet alleen door Ferrero Rocher geheel aangekleed worden voor de kerst en schitteren met de duizenden kerstlichtjes, maar zal ook op het televisiekanaal Telecinco de plaats zijn waar oud op nieuw wordt gevierd. In de editie 2023 doen de volgende zes dorpen mee: Benasque (Huesca, Aragón); Celanova (Orense, Galicië); El Burgo de Osma (León, Castilië en León); Iznájar (Córdoba, Andalusië); La Alberca (Salamanca, Castilië en León) en Ribadesella (Asturië).

Ook jij als lezer kunt meestemmen door naar DEZE website te gaan en tussen 2 november en 10 december jouw favoriete Ferrero Rocher dorp te kiezen. Daarna volgt nog een finale tussen de drie meest gekozen dorpen waarna de winnaar op  televisie bekend wordt gemaakt. Het motto dit jaar is ‘Junto brillamos más’ ofwel, samen schijnen we meer. Hieronder de videoboodschappen van de zeven kandidaten.

Ga naar de inhoud