Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona

Oeps ... foto ontbreekt!

Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De Chinese elektronicagigant Xiaomi zal in het winkelcentrum Splau in Cornella de Llobregat, een voorstad van Barcelona, haar 48e winkel in Spanje en de 3e winkel in de provincie Barcelona openen. De Mi Store wordt op 11 december geopend en volgt op de winkel van AliExpress die recent werd geopend in een ander winkelcentrum buiten het centrum van Barcelona.

Weliswaar is het voor het Chinese merk alweer de 48e winkel in Spanje, het zal de eerste mi Store 2.0 zijn van het land. Een winkel met een nieuw design en een andere ervaring voor de klanten. In de winkel is het mogelijk smartphones, wearables en accessoires van het merk te kopen maar ook andere elektronische apparaten in de Ecosistema lijn.

LEESTIP: AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

Terwijl Xiaomi in Spanje 48 winkels zal hebben heeft het bedrijf in Europa 110 winkel in landen zoals Andorra, Oostenrijk, Frankrijk, Griekenland, Italië, Polen, Portugal en Groot Brittannië.

In Barcelona heeft het merk al een winkel in het winkelcentrum La Maquinista en in Esplugues de Llobregat in het winkelcentrum Finestrelles. Verder zijn er winkels in Gerona, Tarragona, Madrid, Sevilla, Almería, Valencia, Cartagena, Pamplona, Bilbao, Valladolid en Murcia. Bekijk alle winkels HIER.

Ga naar de inhoud