Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona

Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona
Beeld: Mi Store in La Maquinista Barcelona / Xiaomi.com

Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De Chinese elektronicagigant Xiaomi zal in het winkelcentrum Splau in Cornella de Llobregat, een voorstad van Barcelona, haar 48e winkel in Spanje en de 3e winkel in de provincie Barcelona openen. De Mi Store wordt op 11 december geopend en volgt op de winkel van AliExpress die recent werd geopend in een ander winkelcentrum buiten het centrum van Barcelona.

Weliswaar is het voor het Chinese merk alweer de 48e winkel in Spanje, het zal de eerste mi Store 2.0 zijn van het land. Een winkel met een nieuw design en een andere ervaring voor de klanten. In de winkel is het mogelijk smartphones, wearables en accessoires van het merk te kopen maar ook andere elektronische apparaten in de Ecosistema lijn.

LEESTIP: AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

Terwijl Xiaomi in Spanje 48 winkels zal hebben heeft het bedrijf in Europa 110 winkel in landen zoals Andorra, Oostenrijk, Frankrijk, Griekenland, Italië, Polen, Portugal en Groot Brittannië.

In Barcelona heeft het merk al een winkel in het winkelcentrum La Maquinista en in Esplugues de Llobregat in het winkelcentrum Finestrelles. Verder zijn er winkels in Gerona, Tarragona, Madrid, Sevilla, Almería, Valencia, Cartagena, Pamplona, Bilbao, Valladolid en Murcia. Bekijk alle winkels HIER .

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.