Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona

Xiaomi opent 48e winkel van Spanje in Barcelona
Beeld: Mi Store in La Maquinista Barcelona / Xiaomi.com

BARCELONA – De Chinese elektronicagigant Xiaomi zal in het winkelcentrum Splau in Cornella de Llobregat, een voorstad van Barcelona, haar 48e winkel in Spanje en de 3e winkel in de provincie Barcelona openen. De Mi Store wordt op 11 december geopend en volgt op de winkel van AliExpress die recent werd geopend in een ander winkelcentrum buiten het centrum van Barcelona.

Weliswaar is het voor het Chinese merk alweer de 48e winkel in Spanje, het zal de eerste mi Store 2.0 zijn van het land. Een winkel met een nieuw design en een andere ervaring voor de klanten. In de winkel is het mogelijk smartphones, wearables en accessoires van het merk te kopen maar ook andere elektronische apparaten in de Ecosistema lijn.

LEESTIP: AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

Terwijl Xiaomi in Spanje 48 winkels zal hebben heeft het bedrijf in Europa 110 winkel in landen zoals Andorra, Oostenrijk, Frankrijk, Griekenland, Italië, Polen, Portugal en Groot Brittannië.

In Barcelona heeft het merk al een winkel in het winkelcentrum La Maquinista en in Esplugues de Llobregat in het winkelcentrum Finestrelles. Verder zijn er winkels in Gerona, Tarragona, Madrid, Sevilla, Almería, Valencia, Cartagena, Pamplona, Bilbao, Valladolid en Murcia. Bekijk alle winkels HIER.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Xiaomi

Let wel, dit zijn eigenlijk geen “echte” xiaomi winkels, aangezien ze niet door het merk zelf worden uitgebaat, het gaat hier om een franchise systeem…

onafhankelijke bedrijven die licenties hebben om een winkel te openen in de stijl van xiaomi … dit is dus niet zo als de meeste apple stores, die echt van apple zijn ….

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.