Eerste cafetaria geschikt voor coeliakiepatiënten in Torrevieja geopend

Eerste cafetaria geschikt voor coeliakiepatiënten in Torrevieja geopend
Beeld: Alicante Plaza

Eerste cafetaria geschikt voor coeliakiepatiënten in Torrevieja geopend

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De kustplaats Torrevieja aan de Costa Blanca in de provincie Alicante heeft de eerste cafetaria met zoetwaren die geschikt zijn voor coeliakiepatiënten. Alle glutenvrije producten worden in ‘Coffee & Toffee’ zelf gemaakt zodat iedereen rustig kan genieten van een glutenvrije snack of een ontbijt.

Coffee & Toffee‘ wordt gesteund door de Vereniging van Coeliakiepatiënten van de Valencia regio (ACECOVA). Deze heeft de afgelopen jaren onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat steeds meer restauratie- en voedingswinkels zich bij dit initiatief aansluiten. 

Eigenaresse en coeliakiepatiënte Raquel Bernabe zegt “Ik droomde ervan dat de coeliakiepatiënten van dit kleine hoekje van Spanje een leuke en gezellige plek zouden hebben waar ze kunnen ontbijten, tapas of een hapje kunnen eten, een wijntje en een drankje kunnen drinken en natuurlijk een plek waar je kunt genieten van de eigen ambachtelijke bakkers- en banketproducten die elke dag vers worden gemaakt”. Haar droom is nu uitgekomen.

‘Coffee & Toffee’ bevindt zich aan de Calle Joaquin Chapaprieta nummer 10 in Torrevieja en de eigenaresse sluit het openen van nieuwe vestigingen in andere steden niet uit als het een succes wordt. ‘Coffee & Toffee’ is elke dag tussen 9 en 14.30 en daarna 17 tot 23 uur geopend. Bezoek de WEBSITE.

Ga naar de inhoud