Penélope Cruz en Brad Pitt samen in romantische korte film voor Chanel

Penélope Cruz en Brad Pitt samen in romantische korte film voor Chanel
Beeld: YouTube

Penélope Cruz en Brad Pitt samen in romantische korte film voor Chanel

De Spaanse wereldbekende actrice Penélope Cruz schitterde deze week op het jaarlijkse defilé van Chanel in Parijs. Ze was er te zien in een korte film naast die andere levende legende Brad Pitt. De korte film was onaangekondigd en een grote verrassing voor het publiek. Onderaan dit artikel is de korte film te zien.

De aanwezigen op de jaarlijkse modeshow van Chanel in Parijs deze week konden zich de verrassing die ze voor de show zouden te zien krijgen op voorhand niet inbeelden. Penélope Cruz wist echter wel wat er te gebeuren stond.  Een korte film waarin ze naast wereldster Brad Pitt schitterde, vormde namelijk het startschot van deze editie van het modefeest.

De korte film in kwestie werd geregisseerd door het creatieve koppel Inez en Vinoodh. Cruz en Pitt spelen er een ouder koppel dat er een weekendje tussenuit knijpt aan de Franse kust. Op de beelden is te zien hoe de twee elkaar intense blikken toewerpen. Gespeeld, dat zeker, maar wel door twee van de grootste acteurs van onze tijd.

De korte film is een hommage aan ‘Een man en een vrouw’, de legendarische film van Claude Lelouch uit 1966. Die film vertelt het verhaal van Anne en Jean-Louis, twee weduwnaars die elkaar ontmoeten in de school van hun respectievelijke kinderen in Deauville, dezelfde plaats waar de korte film werd gedraaid. 

Het koppel reist samen naar Parijs en valt er voor elkaar. De film volgt hoe de relatie tussen de twee openbloeit en ze verliefd worden op elkaar, ook al worstelt Anne met schuldgevoelens naar haar overleden echtgenoot toe. Uiteindelijk slaagt ze er niet in ontrouw te zijn aan haar gestorven liefde en laat ze Jean-Louis alleen achter.

De band tussen Penélope Cruz en Chanel gaat al terug tot 2018, toen ze tekende als ambassadrice van het Franse merk. Cruz verscheen op het defilé met een zwart leren jasje en een leren rok boven hoge hakken in dezelfde kleur. Ze contrasteerde dat met een geel truitje en een zwarte handtas van Chanel. De actrice toonde nog maar eens dat ze de ster van de Spaanse cinema is, en van plan is dat nog lang te blijven.

penelope cruz
Penélope Cruz als onvergetelijke muze in de nieuwe muziekvideo van Residente
Een van de meest gestreamde artiesten Residente heeft een nieuwe videoclip gelanceerd voor het lied “303” waarin niemand minder dan de bekende Spaanse actrice Penélope Cruz te zien en te horen is. Wist je dat het voor Penélope de tweede keer is dat ze in een videoclip te zien is?
logo1 1www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud