Twee ruiters gaan te paard langs bij de drive-in Mcdonalds in Murcia

Twee ruiters gaan te paard langs bij de drive-in Mcdonalds in Murcia
Beeld: @murcianotific / twitter

Twee ruiters gaan te paard langs bij de drive-in Mcdonalds in Murcia

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het nieuws hoeft niet altijd even serieus te zijn. Zeker in tijden van sociale media kan een kleine gebeurtenis snel de wereld rondgaan. In Molina de Segura in de autonome regio Murcia verrasten twee ruiters de klanten van een lokale McDonalds. Ze gingen er te paard door de drive in.

Vandaag de dag zijn er vele manieren om thuis eten te bestellen. Dat kan via apps, via de telefoon of voor wie een tussenvorm zoekt kun je gewoon per auto of motor door de drive-in van een fastfood restaurant rijden. Iets wat voor velen alledaags is, was dat echter allerminst voor twee ruiters in Molina de Segura. Het duo ging er te paard langs de drive-in van hun lokale McDonalds voor een snelle hap.

Wat anders onopgemerkt voorbij was gegaan, werd door een bijstander in de rij op foto vereeuwigd. De man had zich niet aan twee paarden verwacht in de rij voor hem. De twee ruiters schuiven netjes aan en twijfelen even voor ze eten bestellen. 

Het personeel weet niet waar ze het hebben. Een andere doodgewone werkdag krijgt zo eenvoudig een beetje kleur. Wat het duo precies bestelde is niet duidelijk. Of de paarden hun deel van de maaltijd kregen evenmin. Zeker is dat er in de McDonalds van Molina de Segura nog even over hen zal worden nagepraat.

Ga naar de inhoud