skip to Main Content
Politie arresteert gorilla die zwangere vrouw schopte in Murcia
Voorbeeldfoto

Politie arresteert gorilla die zwangere vrouw schopte in Murcia

MURCIA – De lokale politie van Murcia heeft een 49-jarige ‘gorilla’ gearresteerd omdat deze een vrouw geschopt en geslagen heeft omdat zij geen geld wilde geven. Nu moet men bij het lezen van dit bericht niet denken aan een echte gorilla die in Murcia los loopt maar een persoon die helpt bij het parkeren en daar geld voor vraagt.

In Spaanse steden zijn vaak (maar niet altijd en overal) op straat personen (vaak mannen) te zien die automobilisten helpen bij het parkeren, een illegale parkeerhulp dus. Deze personen worden ook wel ‘gorillas’ genoemd waarbij het dus over personen gaat en niet over dieren.

Het probleem is dat deze ‘gorillas’ weliswaar helpen bij het parkeren en daar geld voor willen hebben. Dat doen ze in de meeste gevallen zonder te vragen en ook als iemand gezegd heeft geen gebruik te willen maken van de dienst. Sommige ‘gorillas’ accepteren dat niet en het is al vaker voorgekomen dat er problemen waren.

In dit geval gaat het om een zwangere vrouw van 30 jaar die niet gediend was van de (illegale) parkeerhulp en dat de man ook voor het parkeren liet weten. Deze accepteerde dat niet en begon de zwangere vrouw te slaan en schoppen waarbij zij gewond raakte aan haar gezicht, buik en knie. Zij moest daarvoor naar het ziekenhuis gebracht worden.

De politie wist later de 49-jarige man aan te houden en over te brengen naar de gevangenis van de nationale politie waar hij de nacht doorbracht voordat hij voor de snelrechter moest verschijnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. En waar in dit artikel staat de echte aanleiding voor het schoppen en slaan? En wie heeft gecheckt of deze man illegaal was? Ik woon in Valencia waar ik ze allemaal ken in mijn omgeving. Ze groeten altijd vriendelijk en zijn nooit agressief. Niemand weet natuurlijk wat de zwangere vrouw geroepen heeft. Ik krijg zelf als legale Latina de meest vreselijke verwensingen naar mijn hoofd geslingerd op de fiets door agressieve legale Spanjaarden die racistische uitlatingen een kwestie van redelijkheid vinden. Leer mij Spaanse arrogante vrouwen kennen. Een “gorilla” slaat een persoon natuurlijk niet zomaar. Iemands persoonlijke grenzen overschrijden, dag in dag uit kan deze parkeerhulp net een racistische opmerking teveel geweest zijn. Of niet. De waarheid staat niet in dit artikel maar uiteraard zal het gros voor de slachtoffer rol kiezen van de zwangere vrouw. Lang leve de dubbele moraal in Spanje.

  1. De auteur zegt toch niet dat de ‘gorilla’ illegaal in het land is, maar wel een “illegale parkeerhulp”. Dat is wel een verschil.
   En nee mevrouw, gelijk wat men verbaal al zou gezegd hebben, men slaat geen ander persoon, en zeker niet als man een vrouw en nog minder als ze zwanger is.
   En waar staat dat het over iemand van een ander ras gaat? Dus waarom racisme roepen?
   Bovendien die ongevraagde parkeerhulpen zijn ongevraagd/ongewenst, dan moeten ze er niet van opkijken dat men geen geld betaalt.
   Ze hoeven daarom niet agressief te worden, toch?

 2. allemaal maken we wel eens een fout met cijvers toch, de belastingdienst zet altijd bij betalen te veel nullen bij ons dus wat ???? Nog meer ha ha

 3. De mooie kant van dit verhaal is dat de arme vrouw, die amper nog een stap kon verzetten, uiteindelijk bevallen is van een 8kg wegende flinke baby!

   1. Dierentuin in Murcia met gorillas en olifanten.
    Ik vind 18 maanden best lang voor een zwangerschap. Geen dokter op het idee gekomen om eens te kijken wat er aan de hand is?
    Als het kind geboren wordt, mag ie meteen naar de middelbare school of misschien wel in dienst.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken