Murcia krijgt nieuw en groter distributiecentrum van Amazon

Murcia krijgt nieuw en groter distributiecentrum van Amazon
Beeld: Amazon.com

Murcia krijgt nieuw en groter distributiecentrum van Amazon

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Amazon is begonnen met de werkzaamheden voor een nieuw distributiecentrum in de autonome regio Murcia. Dit logistieke centrum moet vier keer groter worden dan het recent geopende distributiecentrum dat Amazon reeds in Murcia heeft.

Op dit moment moet Amazon het in Murcia doen met een logistieke station van 55.000 m2 maar daar komt over enkele maanden een 200.000 m2 groot distributiecentrum bij. Dit nieuwe logistieke centrum is op slechts 500 meter van het kleinere en huidige logistieke centrum gelegen en moet een van de grootste van Spanje worden.

Beide distributiecentra zijn dichtbij het vliegveld van Corvera gelegen in het Parque Logístico del Sureste. Dankzij het nieuwe centrum zullen er zo’n 300 banen gecreëerd worden. De bedoeling is dat het nieuwe logistieke Amazon centrum eind dit jaar of begin volgend jaar al operationeel zal zijn.

Amazon begon in 2012 met de bouw het eerste logistieke centrum in San Fernando de Henares (Madrid). In de afgelopen acht jaar heeft het bedrijf logistieke centra geopend in El Prat (Barcelona), Martorelles (Barcelona), Castellbisbal (Barcelona) en Illescas (Toledo). 

Amazon heeft daarnaast twee stedelijke centra in Madrid en Barcelona, ​​gericht op de snelste levering van de Prime Now-service en twee distributiecentra in Getafe (Madrid) en Barberá del Vallés (Barcelona). 

Bovendien heeft Amazon elf logistieke stations verspreid over het hele land om de bezorgdiensten te versterken, waaronder het recent geopende centrum in Murcia of die in Sevilla, Bilbao en Pontevedra en de reeds genoemde centra in Malaga en Paterna en een ander centrum in Toledo.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.