Je eigen vliegveld hebben is mogelijk in Spanje voor 1,2 miljoen euro bij Segovia

Je eigen vliegveld hebben is mogelijk in Spanje voor 1,2 miljoen euro bij Segovia
Beeld: Idealista.es / screenshot

Je eigen vliegveld hebben is mogelijk in Spanje voor 1,2 miljoen euro bij Segovia

SEGOVIA – Er zijn mensen die een B&B willen beginnen in Spanje, of een camping, een bar of restaurant maar stel nou dat je bij die kleine groep hoort die graag een eigen vliegveld zou willen hebben. Dat is nu mogelijk in Spanje, om concreet te zijn nabij Segovia in Castilië en León, op een uurtje rijden van Madrid.

Het bewuste object wordt voor 1,2 miljoen euro aangeboden op de woningwebsite Idealista.es , net zoals het vliegveld nabij Toledo waar we eerder al eens over schreven. Het aeródromo Castellanos (Eduardo Castellanos Airport) in het dorp Villacastín nabij de stad Segovia in de autonome regio Castilië en León, op ongeveer 1 uur rijden van de hoofdstad van Spanje, Madrid.

Het gaat om een terrein van ongeveer 100 hectare met twee niet geasfalteerde landingsbanen, een van 1.200 meter en een van 600 meter lang, ideaal om activiteiten te ontwikkelen zoals modelvliegtuigen, deltavliegen, ultralichte vliegtuigen en motorzeilers. Er zijn naast de landingsbanen en plaatsen om vliegtuigjes te stallen ook twee hangars van elk 700 vierkante meter.

Verder krijg je voor 1,2 miljoen euro ook een clubgebouw voor 60 personen en vier appartementen/huisjes die zijn uitgerust om piloten of toeristen te huisvesten. De elektriciteit wordt voorzien door middel van zonnepanelen en een windturbine en er is een pomp voor de eigen waterhuishouding.

Op dit moment huisvest het Eduardo Castellanos Airport een ‘Escuela de Aviadores’ ofwel een pilotenschool en het is mogelijk om vluchten te boeken of vliegtuigen te huren. Meer informatie kun je lezen op de website van het vliegveld.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.