Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’

MADRID – Afgelopen vrijdag 6 mei is op Netflix een nieuwe Spaanse thrillerserie in première gegaan. Het gaat om ‘Bienvenidos a Edén’ in het Engels ‘Welcome to Eden’ , een serie over jongeren op een ogenschijnlijk paradijselijk eiland dat al snel geen paradijs blijkt te zijn waarna de hoofdrolspelers een spannend avontuur beleven.

Het verhaal gaat over influencers, social media, feesten etc. en dat allemaal in een paradijs, althans dat denken de vijf hoofdrolspelers in het begin. Het zijn de vijf jonge influencers die uitgenodigd zijn voor een exclusief feest op een mysterieus eiland. Daar moeten zij een nieuwe drankje proberen waarna het vreemde avontuur begint.

De serie is geheel opgenomen in Spanje, te weten in de provincie Teruel bij het opvallende ronde Soho House in de Matarraña streek, op het Canarische Eiland Lanzarote en in San Sebastian in Baskenland. De hoofdrollen in deze nieuwe spannende achtdelige serie worden gespeeld door Amaia Aberasturi, Tomás Aguilera, Albert Baró, Berta Castañé, Dariam Coco, Diego Garisa en Amaia Salamanca.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.