Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Bienvenidos a Edén’

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Afgelopen vrijdag 6 mei is op Netflix een nieuwe Spaanse thrillerserie in première gegaan. Het gaat om ‘Bienvenidos a Edén’ in het Engels ‘Welcome to Eden’, een serie over jongeren op een ogenschijnlijk paradijselijk eiland dat al snel geen paradijs blijkt te zijn waarna de hoofdrolspelers een spannend avontuur beleven.

Het verhaal gaat over influencers, social media, feesten etc. en dat allemaal in een paradijs, althans dat denken de vijf hoofdrolspelers in het begin. Het zijn de vijf jonge influencers die uitgenodigd zijn voor een exclusief feest op een mysterieus eiland. Daar moeten zij een nieuwe drankje proberen waarna het vreemde avontuur begint.

De serie is geheel opgenomen in Spanje, te weten in de provincie Teruel bij het opvallende ronde Soho House in de Matarraña streek, op het Canarische Eiland Lanzarote en in San Sebastian in Baskenland. De hoofdrollen in deze nieuwe spannende achtdelige serie worden gespeeld door Amaia Aberasturi, Tomás Aguilera, Albert Baró, Berta Castañé, Dariam Coco, Diego Garisa en Amaia Salamanca.

Ga naar de inhoud