Wonen in Caribische sfeer met grootste kunstmatige meer van Europa in Murcia

Wonen in Caribische sfeer met grootste kunstmatige meer van Europa in Murcia
Beeld: Hip Estates

Wonen in Caribische sfeer met grootste kunstmatige meer van Europa in Murcia

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Om in een Caribische sfeer op vakantie te gaan of daarin te wonen hoef je niet meer dan tien uur in een vliegtuig te zitten, dat is namelijk al mogelijk aan de Costa Cálida in de Murcia regio op het Spaanse vasteland dus. Daar wordt in de gemeente Santa Rosalía het Santa Rosalía Lake and Life Resort geopend met als uitblinker het grootste kunstmatige meer van Europa. Het is nu mogelijk om eigenaar te worden van een van de vrijstaande villa’s, geschakelde woningen of appartementen om zo jouw droom uit te laten komen, en dat op minder dan 2,5 uur vliegen van België of Nederland.

​Dé vastgoedspecialist voor Spanje Hip Estates is verheugd het revolutionaire project te lanceren waar iedereen blij van zou worden: Santa Rosalía Lake and Life Resort. Het nieuwe resort geeft Caraïbische vibes dankzij immense tuinen, paradijselijke lagunes en eilanden met palmbomen. Santa Rosalía Lake and Life Resort maakt gebruik van duurzame technologie en nodigt uit om te sporten en te ontspannen. Je kan er luxueus gaan wonen in alle comfort en met uitzicht op de prachtige natuur.

Santa Rosalía Lake and Life Resort komt aan de Costa Cálida te liggen. Dit is volgens Hip Estates een van de populairste Spaanse regio’s bij Belgen (en steeds meer Nederlanders) voor een tweede verblijf. De regio geniet meer dan 300 dagen zon per jaar en is makkelijk bereikbaar via de luchthavens van Murcia en Alicante. Het resort ligt omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena.

Resort+

Santa Rosalía Lake and Life Resort herdefinieert het concept ‘resort’ in dit gedeelte van het Middellands Zeegebied. Het resort van 12,4 hectare is ontworpen als een immens grote groenzone, die de bewoners het gevoel geeft in een oneindige tuin van Eden te leven. La Reserva is de naam van het recreatieve domein dat bewoners uitnodigt om te sporten en te ontspannen en is ingedeeld in verschillende zones. In het oog springt The Lake, een spectaculair groot meer met kristalhelder water, enkel toegankelijk voor de bewoners. Daaromheen worden de luxueuze woningen gebouwd die te koop zijn als tweede verblijf.

Centraal in Santa Rosalía Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa, 16.000 m² groot, gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons. Denk aan turquoise lagunes, witte zandstranden, een Beach Club en je komt snel in de tropische sferen van de Caraïben. Midden het meer liggen twee paradijselijke eilanden met palmbomen. Wie niet in een strandstoel wil blijven hangen, kan een partijtje beachvolley of petanque spelen, of het water op met een kayak of SUP.

Santa Rosalía Lake and Life Resort is in aanbouw en krijgt het grootste kunstmatige meer in Spanje. Er bestaat al een gelijkaardige afgewerkte lagune aan de Costa del Sol, in het resort Alcazaba Lagoon in Casares. Hip Estates heeft dit resort eveneens in zijn aanbod tweede verblijven.

Woningen

In Santa Rosalía Lake and Life Resort zijn fraaie moderne luxewoningen beschikbaar aan betaalbare prijzen. Hip Estates biedt verschillende types vrijstaande villa’s (vanaf 320.000 euro), appartementen (vanaf 180.000 euro) en geschakelde woningen (vanaf 234.00 euro) te koop aan, alle mooi gelegen in het prachtige park dat enkel toegankelijk is voor de bewoners van het resort. De architectuur is vooruitstrevend en er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Technologie zorgt voor optimaal hedendaags comfort. Om de ecologische voetafdruk te verminderen, plant Santa Rosalía Lake and Life Resort voor elke afgeleverde woning een extra boom bij de 4.000 bomen die al op het resort groeien.

Hip Estates

Doorheen haar loopbaan van 25 jaar als bestuurder van Hip Estates heeft Leen Vermeulen het Spaans vastgoed bestemd voor tweede verblijven grondig zien wijzigen. Waar tot tien jaar geleden sprake was van een wildgroei van bouwwerven, gaan Spaanse ontwikkelaars vandaag veel bedachtzamer te werk om waarde en betrouwbaarheid te garanderen. Vandaag worden projecten gedreven door creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid, zodat de vastgoedspecialist verheugd is met Santa Rosalía Lake and Life Resort een revolutionair project op de Belgische markt te kunnen lanceren.

Meer informatie is te vinden op de website van het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates en neem contact met Leen Vermeulen of Steven Theunis op voor vragen want dankzij 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen.

Bron: Persbericht Into the Sails & Hip Estates

Ga naar de inhoud