Search
menu
Search

Deze bar in Torremolinos geeft korting als je aardig bent en lacht

Deze bar in Torremolinos geeft korting als je aardig bent en lacht
Beeld: Tres 14 / facebook

Deze bar in Torremolinos geeft korting als je aardig bent en lacht

Lachen en aardig zijn tegen het personeel en andere gasten levert geld op in deze bar in Torremolinos. De eigenaren van ‘Tres 14 Tapas & Café’ in de populaire badplaats aan de Costa del Sol hebben al meer dan een jaar geleden besloten aardige en lachende mensen korting te geven. 

In de tijd van inflatie, prijsstijgingen en rentetarieven besloten ze bij ‘Tres 14 Tapas & Café’ een korting in te voeren. Deze korting is al meer dan een jaar geldig en is bedoeld om een positieve reactie te krijgen van de klant. 

Deze korting van vijf cent, een cent per gecompenseerd concept, wordt toegepast op iedereen, van een persoon die alleen een kopje koffie drinkt tot een stel, een gezin of een groep vrienden die een dozijn tapas of meerdere porties bestellen. Het gaat dus om een korting per rekening of tafel, en niet per persoon, zoals sommige klanten vragen.

Volgens de eigenaren is de eerste reactie van een nieuwe klant op de bon altijd verbazing, hoewel er ook klanten zijn die zich hebben geschrokken bij het zien van zoveel regels op de factuur en dachten dat ze te veel betaalden.

In deze bar in Torremolinos hebben ze ervoor gekozen om de basisconcepten van de horeca en de filosofie van deze tapasbar symbolisch te compenseren. Dit komt doordat ze klanten willen stimuleren om positieve gedragingen te vertonen, die zeer gewaardeerd worden in de horeca.

‘Tres 14 Tapas & Café’ opende in 2020, vlak voor de pandemie. Na een paar weken moesten ze sluiten. Het was moeilijk om het bedrijf voort te zetten, maar ze hebben het gered. Vandaag de dag hebben ze een vaste klantenkring die ze willen bedanken met deze korting voor aardige en lachende mensen.

Ga naar de inhoud