Man pleegt zelfmoord na het doodschieten van een andere man in Murcia

Man pleegt zelfmoord na het doodschieten van een andere man in Murcia
Beeld: Policia Nacional

Man pleegt zelfmoord na het doodschieten van een andere man in Murcia

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Woensdagavond heeft een man in El Palmar in de Murcia regio zichzelf doodgeschoten nadat hij eerder een andere man had verwond door een geweerschot waarna deze man later is overleden. Een buurman belde woensdag de politie omdat hij in een garage in een grote plas bloed het lichaam vond van een man die in zijn hoofd was geschoten. Direct ging men op zoek naar de mogelijke dader die ook dood werd gevonden in een woning in de La Manga del Mar Menor.

De politie is bezig met het onderzoek naar een dubbele moord in de Murcia regio. Het gaat om een man die in zijn hoofd werd geschoten en een dader die daarna zelfmoord heeft gepleegd. Volgens de politie is dit de eerste moord in de Murcia regio van 2021.

Woensdagavond om 20.20 uur werd de politie gebeld omdat een buurman in een garage in de Fernando Sánchez Agüera straat in El Palmar het lichaam van een man had gevonden. 

De man lag in een grote plas bloed en was in zijn hoofd geschoten. De politie constateerde dat de 53-jarige man nog leefde en hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht maar overleed later aan zijn verwondingen.

Meteen werd een onderzoek gestart en werd gezocht naar een verdachte die gezien was in een rode Citroën Cactus. Deze auto werd later die avond gevonden in La Manga del Mar Menor. De politie ging op onderzoek uit bij de woning van de eigenaar van deze auto en trof daar het levenloze lichaam aan van de vermoedelijke dader.

Het onderzoek concentreert zich nu op de identiteit en nationaliteit van beide mannen en waarom de ene man in zijn hoofd werd geschoten terwijl de vermoedelijke dader zichzelf van zijn leven beroofde.

Ga naar de inhoud