Kampeerrondreis Spanje in ‘We zijn er bijna’ vanaf 16 augustus bij Omroep Max te zien

Kampeerrondreis Spanje in 'We zijn er bijna' vanaf 16 augustus bij Omroep Max te zien
Beeld: @MAX.wezijnerbijna / facebook

Kampeerrondreis Spanje in ‘We zijn er bijna’ vanaf 16 augustus bij Omroep Max te zien

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – We hebben er meerdere keren over geschreven en onze voorspellingen gedaan die nu officieel zijn bevestigd. Het populaire kampeerprogramma ‘We zijn er bijna’ keert terug bij Omroep Max met de eerste aflevering die op 16 augustus te zien. Zoals voorspelt vindt de reis plaats in Spanje volgens de route die we HIER al eerder omschreven.

Op 11 juli is op de website van Omroep Max te lezen dat het populaire tv-programma ‘We zijn er bijna’ terugkeert. De eerste aflevering staat gepland voor dinsdag 16 augustus op NPO 1. Dit seizoen zijn er 24 gepensioneerde echtparen die in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden trekken. In 33 dagen doen ze 13 campings aan met als startpunt San Vicente de la Barquera in Cantabrië en als eindpunt een camping aan de Costa Dorada (Tarragona) waarbij wij in ons eerder gepubliceerde artikel vermoeden dat het om de camping Playa Montroig gaat.

Mogelijke reis

Wij vermoeden dat ze DEZE kampeerrondreis “Grand Tour Spanje” van ACSI kampeerrondreizen hebben gereden. Deze reis heeft een duur van 33 dagen en heeft ruimte voor 25 equipes met in totaal 2.690 km die afgelegd wordt. De reis begint in San Vicente de la Barquera in Cantabrië. Daarna gaat de reis onder andere naar Salamanca (zoals we al eerder schreven en waar opnames werden gemaakt) en dan naar El Rocio, Marbella, Güéjar sierra in de Sierra Nevada (zoals vermeld in een Twitterbericht), Cuenca, Albarracin (Teruel) om te eindigen aan de Costa Dorada (Tarragona) op de camping Playa Montroig. Deze kampeerrondreis kost 1.599 euro en vertrekt opnieuw op 5 september maar is al volgeboekt.

Mocht deze reis daadwerkelijk de reis zijn die de deelnemers van ‘We zijn er bijna’ hebben afgelegd, dan is in het programma het mooie groene Spanje in Cantabrië te zien, zal de prachtige oude stad van Salamanca aan bod komen, wordt het drukke Marbella bezocht maar is er ook een excursie naar de Caminito del Rey in Málaga en worden Córdoba, Sevilla en Granada aangedaan. De kampeerders bezoeken daarna ook de hangende huizen in Cuenca om daarna naar het prachtige Albarracin te rijden en te eindigen bij een van de beste campings van Spanje aan de Costa Dorada.

Aflevering 1

Op de website van Omroep Max is het volgende te lezen: In de eerste aflevering komt de groep aan in San Vicente de la Barquera op een camping vlakbij zee met uitzicht op de hoge besneeuwde toppen van de bergketen Picos de Europa. Er zijn excursies naar onder andere de steden Valladolid en Salamanca. De eerste dagen is iedereen nog bezig met het proberen onthouden van de namen van alle medereizigers, maar na een paar happy hours plus een spelletje jeu de boules, is dat euvel in het groepsproces snel verholpen.

camping 1
Omroep Max rondt opnames in Spanje voor ‘We zijn er bijna’ tv-programma af
Populaire tv-programma Omroep Max ‘We zijn er bijna’ rond opnames in Spanje af voor het nieuwe seizoen van kampeerders op leeftijd die in groepsverband tijdens hun reis gevolgd worden.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud