skip to Main Content
Mercadona komt met nieuwe low cost cosmetica producten voor de ogen, hals en decolleté

Mercadona komt met nieuwe low cost cosmetica producten voor de ogen, hals en decolleté

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De Spaanse supermarktketen wist afgelopen zomer een goedkope maar uitstekende anti verouderingscrème op de markt te brengen die zo succesvol bleek dat de supermarkten al snel zonder voorraad zaten. Deze crème van het merk Sisbela wordt speciaal gemaakt voor Mercadona door dezelfde fabrikant die precies hetzelfde product in parfumerieën vele malen duurder aanbiedt. Mercadona heeft nu dezelfde producent ingeschakeld voor twee nieuwe crèmes.

Waar de Sisbela voor het gezicht (crema facial antiedad revitalizante y regeneradora) een succesvol product is geworden moeten de nieuwe crèmes hetzelfde effect gaan krijgen. Het gaat in dit geval om een crème voor de oogcontouren (contorno de ojos) in een blauwe pot en een regenererende hals en decolleté crème (cuello escote reafirmante y nutritiva) in een licht groene pot. Beide crèmes worden verkocht onder de naam Sisbela, net zoals de anti verouderingscrème van hetzelfde merk voor respectievelijk 4,50 en 5 euro.

De producent is Starhealthcare die in de provincie Granada op de grens met Almería deze crèmes ontwikkelt en maakt. Mercadona wist afgelopen zomer met de eerste Sisbela anti verouderingscrème nogal wat teweeg te brengen omdat deze voor slechts 5 euro verkocht wordt terwijl precies hetzelfde product bij de parfumerieën voor 60 euro in de winkels ligt. In het geval van de nieuwe crèmes voor de ogen, hals en decolleté gaat het om exclusieve producten voor Mercadona.

Op dit moment is er slechts een probleem met deze crèmes aangezien ze alleen verkocht worden in de Mercadona supermarkten in de deelstaten Comunidad Valenciana en de Balearen eilanden. Mochten deze crèmes echter net zo succesvol blijken als de anti verouderingscrème (en men gaat er vanuit dat dit zeker gaat gebeuren) dan zullen deze nieuwe oog hals en decolleté crèmes in alle meer dan 1.600 supermarkten in heel Spanje te vinden zijn.

Foto: Cincodias

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Ik die altijd de creme van vichy gebruik maar deze nu te duur voor mij werd heb nu deze bij de mercadone gekocht voor €5 en bevaltprima alleen heb ik nog moeite dat het zelfde potje voor dag en nacht creme is

  2. vind de creme super ga hem nog laten meebrengen van vrienden voelt goed aan
    en voor zon prijs andere cremes kosten dubbel zoveel en nog voor mij geslaagd gr

  3. Dank voor de mededeling! Ik heb wallen onder mijn ogen en daar ben ik al jaren niet zo blij mee, misschien helpt de creme mij ze zodanig te verminderen dat ik weer een stuk blijer wordt als ik in de spiegel kijk.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken