Mercadona komt met nieuwe low cost cosmetica producten voor de ogen, hals en decolleté

SpanjeVandaag
Beeld: SpanjeVandaag

Mercadona komt met nieuwe low cost cosmetica producten voor de ogen, hals en decolleté

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De Spaanse supermarktketen wist afgelopen zomer een goedkope maar uitstekende anti verouderingscrème op de markt te brengen die zo succesvol bleek dat de supermarkten al snel zonder voorraad zaten. Deze crème van het merk Sisbela wordt speciaal gemaakt voor Mercadona door dezelfde fabrikant die precies hetzelfde product in parfumerieën vele malen duurder aanbiedt. Mercadona heeft nu dezelfde producent ingeschakeld voor twee nieuwe crèmes.

Waar de Sisbela voor het gezicht (crema facial antiedad revitalizante y regeneradora) een succesvol product is geworden moeten de nieuwe crèmes hetzelfde effect gaan krijgen. Het gaat in dit geval om een crème voor de oogcontouren (contorno de ojos) in een blauwe pot en een regenererende hals en decolleté crème (cuello escote reafirmante y nutritiva) in een licht groene pot. Beide crèmes worden verkocht onder de naam Sisbela, net zoals de anti verouderingscrème van hetzelfde merk voor respectievelijk 4,50 en 5 euro.

De producent is Starhealthcare die in de provincie Granada op de grens met Almería deze crèmes ontwikkelt en maakt. Mercadona wist afgelopen zomer met de eerste Sisbela anti verouderingscrème nogal wat teweeg te brengen omdat deze voor slechts 5 euro verkocht wordt terwijl precies hetzelfde product bij de parfumerieën voor 60 euro in de winkels ligt. In het geval van de nieuwe crèmes voor de ogen, hals en decolleté gaat het om exclusieve producten voor Mercadona.

Op dit moment is er slechts een probleem met deze crèmes aangezien ze alleen verkocht worden in de Mercadona supermarkten in de deelstaten Comunidad Valenciana en de Balearen eilanden. Mochten deze crèmes echter net zo succesvol blijken als de anti verouderingscrème (en men gaat er vanuit dat dit zeker gaat gebeuren) dan zullen deze nieuwe oog hals en decolleté crèmes in alle meer dan 1.600 supermarkten in heel Spanje te vinden zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.