La Casa del Papel deel 3 als eerste te zien in 11 steden in Spanje

La Casa del Papel deel 3 als eerste te zien in 11 steden in Spanje
Beeld: Archieffoto

MADRID – Op vrijdag 19 juli is het wachten voor de La Casa del Papel fans wereldwijd voorbij en is deel 3 volledig te zien op Netflix zodat iedereen een heel weekend kan binge watching. Aangezien La Casa del Papel zich ook tijdens het derde deel weer afspeelt in Spanje, heeft de productiemaatschappij gekozen voor een pre-première op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden.

Woon je in Spanje of ben je daar op vakantie en wil je de eerste twee afleveringen van La Casa del Papel deel 3 al één dag voor de première op Netflix op vrijdag 19 juli zien, dan is dat mogelijk op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden. Dat gebeurt dan hoofdzakelijk is drive-in bioscopen (autocines) en openluchtvoorstellingen of zomer-bioscopen (cines de verano).

Iedereen is daarbij uitgenodigd en het bijwonen van deze pre-premiere is gratis maar vol is vol en op is op. Het is overigens niet verplicht (maar wel leuk toch?) om met het Dalí masker en rode kledij te komen.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Spaanse Netflix serie La Casa del Papel krijgt vierde deel[/su_note]

Steden

ALICANTE – Autocine El Sur – Calle Cerezo, s/n. 03110, Mutxamel, Alicante. Entree: Uitnodiging af te halen bij het loket van de drive-in bioscoop (autocine).

CABO DE PALOS – Cines Cabo de Palos – Calle Brezo, 12. 30370, Cabo de Palos, Murcia. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

CÓRDOBA – Cine de Verano Plaza de Toros – Av. Gran Vía Parque, s/n. 14005, Córdoba. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

GETXO – Autocine Getxo. – Ibarrengoa Estarta, 2. 48993, Getxo, Bizkaia. Entree: Uitnodiging via de website van de drive-in bioscoop (autocine).

GIJÓN – Autocine Gijón – Camino de los Enebros. 33203, Gijón, Asturias. Entree: Uitnodiging af te halen bij het loket van de drive-in bioscoop (autocine).

MADRID – Cine de Verano de Conde Duque – Calle Conde Duque, 11. 28015, Madrid. Entree: Uitnodiging aan te vragen via de website.

MÁLAGA – Cine Abierto de Festival de Málaga – Playa de La Misericordia (Zona Diputación). 29004, Málaga. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

SANTIAGO DE COMPOSTELA – Cidade da Cultura de Galicia -Monte Gaiás, s/n. 15707, Santiago de Compostela, A Coruña. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

SEVILLA – Cine Zona. CC Zona Este. Glorieta Palacio de Congresos, 1. 41020, Sevilla. Entree: Uitnodiging aan te vragen via de website.

TORRELAVEGA – Autocine Cantabria – Calle Barrio Sierrapando, 359. 39300, Torrelavega, Cantabria. Entree: Uitnodiging via de website van de drive-in bioscoop (autocine).

VALENCIA – Nits de Cinema a La Nau – Centre Cultural La Nau, Carrer de la Universitat, 2. 46003, Valencia. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

“Woon je in Spanje of ben je daar op vakantie en wil je de eerste twee afleveringen van La Casa del Papel deel 3 al één dag voor de première op Netflix op vrijdag 19 juli zien, dan is dat mogelijk op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden.” 99% van de mensen die op vakantie gaan naar Spanje en een Nederlandstalige nieuwssite over Spanje lezen spreken vermoedelijk geen Spaans, of onvoldoende om een reeks als La Casa de Papel in het Spaans te volgen. Ik vermoed dat de Spaanse bioscopen en culturele centra LCDP ook niet met Engelse ondertitels… Lees verder »

Nog even toevoegen dat alle pre-sale / pre-registratie tickets “uitverkocht” / “op” zijn uit bovenvermeld lijstje.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.