skip to Main Content
La Casa del Papel deel 3 als eerste te zien in 11 steden in Spanje
Archieffoto

La Casa del Papel deel 3 als eerste te zien in 11 steden in Spanje

MADRID – Op vrijdag 19 juli is het wachten voor de La Casa del Papel fans wereldwijd voorbij en is deel 3 volledig te zien op Netflix zodat iedereen een heel weekend kan binge watching. Aangezien La Casa del Papel zich ook tijdens het derde deel weer afspeelt in Spanje, heeft de productiemaatschappij gekozen voor een pre-première op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden.

Woon je in Spanje of ben je daar op vakantie en wil je de eerste twee afleveringen van La Casa del Papel deel 3 al één dag voor de première op Netflix op vrijdag 19 juli zien, dan is dat mogelijk op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden. Dat gebeurt dan hoofdzakelijk is drive-in bioscopen (autocines) en openluchtvoorstellingen of zomer-bioscopen (cines de verano).

Iedereen is daarbij uitgenodigd en het bijwonen van deze pre-premiere is gratis maar vol is vol en op is op. Het is overigens niet verplicht (maar wel leuk toch?) om met het Dalí masker en rode kledij te komen.

Steden

ALICANTE – Autocine El Sur – Calle Cerezo, s/n. 03110, Mutxamel, Alicante. Entree: Uitnodiging af te halen bij het loket van de drive-in bioscoop (autocine).

CABO DE PALOS – Cines Cabo de Palos – Calle Brezo, 12. 30370, Cabo de Palos, Murcia. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

CÓRDOBA – Cine de Verano Plaza de Toros – Av. Gran Vía Parque, s/n. 14005, Córdoba. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

GETXO – Autocine Getxo. – Ibarrengoa Estarta, 2. 48993, Getxo, Bizkaia. Entree: Uitnodiging via de website van de drive-in bioscoop (autocine).

GIJÓN – Autocine Gijón – Camino de los Enebros. 33203, Gijón, Asturias. Entree: Uitnodiging af te halen bij het loket van de drive-in bioscoop (autocine).

MADRID – Cine de Verano de Conde Duque – Calle Conde Duque, 11. 28015, Madrid. Entree: Uitnodiging aan te vragen via de website.

MÁLAGA – Cine Abierto de Festival de Málaga – Playa de La Misericordia (Zona Diputación). 29004, Málaga. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

SANTIAGO DE COMPOSTELA – Cidade da Cultura de Galicia -Monte Gaiás, s/n. 15707, Santiago de Compostela, A Coruña. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

SEVILLA – Cine Zona. CC Zona Este. Glorieta Palacio de Congresos, 1. 41020, Sevilla. Entree: Uitnodiging aan te vragen via de website.

TORRELAVEGA – Autocine Cantabria – Calle Barrio Sierrapando, 359. 39300, Torrelavega, Cantabria. Entree: Uitnodiging via de website van de drive-in bioscoop (autocine).

VALENCIA – Nits de Cinema a La Nau – Centre Cultural La Nau, Carrer de la Universitat, 2. 46003, Valencia. Entree: Volgorde van binnenkomst tot het vol is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
 1. “Woon je in Spanje of ben je daar op vakantie en wil je de eerste twee afleveringen van La Casa del Papel deel 3 al één dag voor de première op Netflix op vrijdag 19 juli zien, dan is dat mogelijk op donderdag 18 juli in 11 Spaanse steden.”

  99% van de mensen die op vakantie gaan naar Spanje en een Nederlandstalige nieuwssite over Spanje lezen spreken vermoedelijk geen Spaans, of onvoldoende om een reeks als La Casa de Papel in het Spaans te volgen.

  Ik vermoed dat de Spaanse bioscopen en culturele centra LCDP ook niet met Engelse ondertitels zal weergeven.

  Ik raad het voor die mensen dan ook niet aan om te gaan aanschuiven voor de première of een stoeltje te reserveren en zo de (nogal beperkte) plek te ontnemen van iemand die wel alles zal begrijpen en zodus meer zal genieten van die 2 eerste afleveringen.

  Zeker niet omdat het op donderdagavond wordt getoond in 11 steden maar op vrijdag wereldwijd te bekijken is via Netflix (en de niet nader te noemen illegale kanalen), met Nederlandstalige / Engelstalige ondertitels.

  Voor diegenen die wel gewoon deftig Spaans spreken uiteraard: je bent vrij om te gaan, mocht ik zin hebben donderdag zal ik te vinden zijn in cultureel centrum La Nau in Valencia.

  1. Nog even toevoegen dat alle pre-sale / pre-registratie tickets “uitverkocht” / “op” zijn uit bovenvermeld lijstje.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by