Videomapping voorstelling op gevel Museo El Prado in Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Videomapping voorstelling op gevel Museo El Prado in Madrid
Beeld: Museo el Prado Madrid

MADRID – In 2019 viert het meest bezochte museum van Spanje El Prado in Madrid haar 200-jarig bestaan en daar staat men op 13, 14 en 15 december extra bij stil. Op die data is het mogelijk te genieten van een videomapping spektakel op de Goya gevel van het gebouw Villanueva.

Mocht je op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december in Madrid zijn, ga dan zeker om 20.30 uur of 22 uur naar het El Prado museum toe om te genieten van een 30 minuten durend videomapping spektakel op een van de gevels van het museumgebouw. De videomapping show heeft de naam ‘Amalgama El Prado’ gekregen.

Deze videomapping show vormt onderdeel van de laatste activiteiten waarmee het museum het 200-jarig bestaan heeft gevierd in 2019. De show wordt aangeboden door ACCIONA en is bedacht door Daniel Canogar. De muziek tijdens de half uur durende show is van Oliver Arson, winnaar van de Goya Prijs 2019 voor  de beste soundtrack voor de film El Reino.

Het El Prado museum is dit weekend ook GRATIS te bezoeken. Dat is mooi meegenomen voor de cultuur liefhebbers maar houdt er rekening mee dat het enorm druk zal zijn.

Als je dan toch bij het El Prado museum bent en de show van 20 uur hebt bekeken, loop dan even door naar de botanische tuin nabij om daar om 22 uur in de Christmas Garden te genieten van de ‘Las Luces del Real Jardín Botánico’ show. De laatste show is om 22 uur waarna om 23 uur de botanische tuin sluit. Meer informatie lees je HIER.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.