Videomapping voorstelling op gevel Museo El Prado in Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

Videomapping voorstelling op gevel Museo El Prado in Madrid

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – In 2019 viert het meest bezochte museum van Spanje El Prado in Madrid haar 200-jarig bestaan en daar staat men op 13, 14 en 15 december extra bij stil. Op die data is het mogelijk te genieten van een videomapping spektakel op de Goya gevel van het gebouw Villanueva.

Mocht je op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december in Madrid zijn, ga dan zeker om 20.30 uur of 22 uur naar het El Prado museum toe om te genieten van een 30 minuten durend videomapping spektakel op een van de gevels van het museumgebouw. De videomapping show heeft de naam ‘Amalgama El Prado’ gekregen.

Deze videomapping show vormt onderdeel van de laatste activiteiten waarmee het museum het 200-jarig bestaan heeft gevierd in 2019. De show wordt aangeboden door ACCIONA en is bedacht door Daniel Canogar. De muziek tijdens de half uur durende show is van Oliver Arson, winnaar van de Goya Prijs 2019 voor  de beste soundtrack voor de film El Reino.

Het El Prado museum is dit weekend ook GRATIS te bezoeken. Dat is mooi meegenomen voor de cultuur liefhebbers maar houdt er rekening mee dat het enorm druk zal zijn.

Als je dan toch bij het El Prado museum bent en de show van 20 uur hebt bekeken, loop dan even door naar de botanische tuin nabij om daar om 22 uur in de Christmas Garden te genieten van de ‘Las Luces del Real Jardín Botánico’ show. De laatste show is om 22 uur waarna om 23 uur de botanische tuin sluit. Meer informatie lees je HIER.

Ga naar de inhoud