Search
menu
Search

Reizende influencer hond Pipper schittert weer op de Spaanse televisie

Reizende influencer hond Pipper schittert weer op de Spaanse televisie
Beeld: RTVE / screenshot

Reizende influencer hond Pipper schittert weer op de Spaanse televisie

De ene hond is de andere niet. De Spaanse hond Pipper verwierf een heldenstatus dankzij de televisie. Voor het nieuwe reisprogramma ‘Pipper en Ruta’ is hij momenteel in Zaragoza. Sinds zaterdag zijn de avonturen van Pipper weer te volgen op TVE2.

Zaterdag 13 januari, om 18.55 uur om precies te zijn, was het weer zo ver. Dan verschijnt een nieuwe aflevering van ‘Pipper en Ruta’ op TVE 2. In het programma zien we baasje Pablo Muñoz en zijn viervoeter Pipper het hele land afreizen. De toon is gewoonlijk humoristisch. Tijdens de reizen spelen de makers de verhalen van Muñoz uit tegen de ‘gedachten’ van Pipper. Een recept dat voor heel veel fans zorgde en duizenden mensen voor de televisie brengt.

En dat heeft het duo geen windeieren gelegd. Pipper heeft maar liefst 100.000 volgers op zijn blog www.pipperontour.com en zijn profiel @pipperontour op sociale media. Muñoz en Pipper hebben er hier en daar zelfs voor gezorgd dat de regels in bars en restaurants voor honden versoepeld zijn. 

In Zaragoza zijn bijvoorbeeld steeds meer hotels waar je ook met je hond welkom bent. Bovendien gaf het gemeentebestuur onlangs een gids uit die vertelt hoe zaken ‘pet friendly’ kunnen zijn en blijven.

Tot op vandaag heeft Pipper al maar liefst 60.000 kilometer afgelegd in eigen land. Sinds 2018 bezocht hij 100 van de meest bekende Spaanse bestemmingen. Tijdens het tweede seizoen doet Pipper onder meer Galicië, Zaragoza, Cantabrië, León, Navarra, Almería, Barcelona en Bilbao aan. Kijkplezier verzekerd! En je leert nog wat over Spanje ook …

Ga naar de inhoud