Málaga wil een camperparkeerplaats openen

Málaga wil een camperparkeerplaats openen
Beeld: Europa Press

Málaga wil een camperparkeerplaats openen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De gemeente Málaga is op zoek naar een perceel waar ze een camperparkeerplaats kan aanleggen voor de camper toeristen. Deze camperplaats moet voorzien zijn van alle noodzakelijke voorzieningen zoals elektriciteit, drinkwater, recyclepunt, douches, wifi en een plaats om het toilet te legen. Campers mogen maximaal 72 uur op deze camperplaats blijven staan.

Vanuit de gemeente zijn er diverse politieke partijen die geïnteresseerd zijn in een camperparkeerplaats waarbij samengewerkt wordt met het platform Plataforma para Pernoctar en Karavana y Similares (La Peka). Als het aan dit platform ligt moeten er tenminste in het het westen, het oosten en het noorden van de stad Málaga voorzieningen zijn voor camper toeristen.

Het platform verdedigt de economische voordelen van camper toeristen, in tegenstelling tot wat veel mensen denken levert deze vorm van toerisme veel geld op. Een goed voorbeeld daarvan is de camperparkeerplaats in Rincón de la Victoria net onder Málaga stad.

Daar zijn de gemeente en de ondernemers maar wat blij met de toeristen die met de camper het hele jaar door op vakantie komen en gebruik maken van de camperparkeerplaats die bekend staat als Área Málaga Beach. Deze camperplaats met plaats voor 200 campers werd twee jaar geleden in gebruik genomen. Meer informatie HIER.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.