Een miljoen gratis ontbijten in Vips voor Tinder-singles in Spanje

Een miljoen gratis ontbijten in Vips voor Tonder-singles in Spanje
Beeld: Tinder & Vips

Een miljoen gratis ontbijten in Vips voor Tinder-singles in Spanje

Een miljoen gratis ontbijten voor singles is het resultaat van een ongewone samenwerking tussen de restaurantketen Vips en de populaire datingapp Tinder. Deze lente bieden zij een miljoen gratis ontbijten aan voor koppels die via Tinder een match hebben gemaakt. Deze bijzondere actie, genaamd ‘Vips Tinder Tables’, is een creatieve manier om mensen bij elkaar te brengen en romantiek te vieren op een ontspannen en gezellige wijze in een van de vijf onderstaande Vips-restaurants.

De deelnemende Vips-restaurants zijn zorgvuldig geselecteerd om een intieme en romantische setting te bieden voor deze unieke ontbijt-dates. Deze restaurants zullen speciale gedecoreerde tafels aanbieden, waardoor koppels in een knusse en gezellige sfeer kunnen genieten van hun gratis ontbijt en elkaar beter kunnen leren kennen. Het gaat om:

  • Madrid: Gran Via 49,
  • Madrid: Glorieta de Quevedo 9ç
  • Madrid: Avenida De América 2
  • Alcorcón: Avenida De La Libertad 2 (Madrid)
  • Valencia: Sant Vicent Màrtir 24
  • Sevilla: Centro Comercial Torre Sevilla
  • Málaga: Centro Comercial Plaza Mayor

Tinder, de populaire datingapp, is de drijvende kracht achter het samenbrengen van deze koppels. Door middel van de app kunnen gebruikers potentiële matches vinden op basis van locatie, interesses en andere criteria. Voor deze speciale actie zullen matches die worden gemaakt tussen 21 maart en 7 april in aanmerking komen voor de gratis ontbijten.

Vips, de populaire Spaanse restaurantketen, is de gastheer voor deze unieke ontbijt-dates. Met hun nieuwe ontbijtmenu, vol met verleidelijke opties voor elk pallet, zullen de koppels kunnen genieten van een heerlijke maaltijd terwijl ze elkaar beter leren kennen.

Een recente analyse van Tinder-bio’s in 2023 heeft opvallende resultaten opgeleverd. Het woord ‘ontbijt’ blijkt het meest genoemd te worden, gevolgd door ‘pannenkoeken’ en ‘avocado’. Deze gegevens onthullen gemeenschappelijke interesses en waarderingen bij het zoeken naar een potentiële partner. Het benadrukt de belangrijke rol die ontbijt speelt in onze cultuur en de sterke connectie tussen liefde en eten, vooral bij het beginnen van de dag met een goede maaltijd.

Gratis ontbijt

Het meest opwindende aspect van deze samenwerking is het aanbod van een miljoen gratis ontbijten voor Tinder-matches. Vips zal meer dan een miljoen unieke codes beschikbaar stellen, geldig voor één gratis ontbijt per koppel.

Om deel te nemen aan deze promotie, hoeven koppels alleen maar een match te maken op Tinder tussen 21 maart en 7 april. Vervolgens kunnen ze een unieke code claimen en genieten van een gratis ontbijt in een van de deelnemende Vips-restaurants.

Deze genereuze aanbieding maakt het voor singles gemakkelijker en betaalbaarder om op een ongedwongen manier potentiële partners te ontmoeten en te leren kennen. Het ontbijt is de perfecte setting voor een ontspannen en gezellige date zonder de druk van een formele avondmaaltijd.

Ga naar de inhoud