Spookrijder veroorzaakt een dode, gewonden en schade in Asturië

Spookrijder veroorzaakt een dode, gewonden en schade in Asturië

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIJÓN – Een 52-jarige spookrijder heeft voor paniek, schade, gewonden en een dode gezorgd op de A-8 autoweg in Gijón in de provincie Asturië. De man reed niet alleen aan de verkeerde kant van de autoweg maar ook nog eens met 200 km/uur. De spookrijder is zelf overleden en er raakten vijf mensen gewond.

De 52-jarige spookrijder (kamikaze in het Spaans) reed maandagavond gedurende diverse 55 kilometer met 200 km/uur over de A-8 autoweg, vanuit Galicië richting Santander. Dat deed de man door nog onbekende reden aan de verkeerde kant van de weg.

Dankzij deze gevaarlijke actie raakten vijf andere weggebruikers gewond waaronder twee kinderen van 4 en 5 jaar en een 69-jarige man die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De spookrijder zelf kwam om het leven toen zijn auto compleet verwoest na diverse botsingen met andere voertuigen tot stilstand kwam. De brandweer moest het lichaam uit de auto halen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.