skip to Main Content
Spookrijder veroorzaakt een dode, gewonden en schade in Asturië
La Nueva España

Spookrijder veroorzaakt een dode, gewonden en schade in Asturië

GIJÓN – Een 52-jarige spookrijder heeft voor paniek, schade, gewonden en een dode gezorgd op de A-8 autoweg in Gijón in de provincie Asturië. De man reed niet alleen aan de verkeerde kant van de autoweg maar ook nog eens met 200 km/uur. De spookrijder is zelf overleden en er raakten vijf mensen gewond.

De 52-jarige spookrijder (kamikaze in het Spaans) reed maandagavond gedurende diverse 55 kilometer met 200 km/uur over de A-8 autoweg, vanuit Galicië richting Santander. Dat deed de man door nog onbekende reden aan de verkeerde kant van de weg.

Dankzij deze gevaarlijke actie raakten vijf andere weggebruikers gewond waaronder twee kinderen van 4 en 5 jaar en een 69-jarige man die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De spookrijder zelf kwam om het leven toen zijn auto compleet verwoest na diverse botsingen met andere voertuigen tot stilstand kwam. De brandweer moest het lichaam uit de auto halen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Dankzij deze gevaarlijke actie raakten vijf andere weggebruikers gewond waaronder twee kinderen van 4 en 5 jaar en een 69-jarige man die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

    Dankzij????? Redactie is de hitte naar uw hoofd gestegen?

    1. Beste Henk, je begrijpt de strekking van het verhaal toch!
      Niet zeiken, wees blij dat je deze berichten gemaakt door vrijwilligers, speciaal voor jou, in de Nederlandse taal ontvangt en kan lezen, hoe goed beheers je zelf de Spaanse taal?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken