Spookrijder veroorzaakt een dode, gewonden en schade in Asturië

GIJÓN – Een 52-jarige spookrijder heeft voor paniek, schade, gewonden en een dode gezorgd op de A-8 autoweg in Gijón in de provincie Asturië. De man reed niet alleen aan de verkeerde kant van de autoweg maar ook nog eens met 200 km/uur. De spookrijder is zelf overleden en er raakten vijf mensen gewond.

De 52-jarige spookrijder (kamikaze in het Spaans) reed maandagavond gedurende diverse 55 kilometer met 200 km/uur over de A-8 autoweg, vanuit Galicië richting Santander. Dat deed de man door nog onbekende reden aan de verkeerde kant van de weg.

Dankzij deze gevaarlijke actie raakten vijf andere weggebruikers gewond waaronder twee kinderen van 4 en 5 jaar en een 69-jarige man die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De spookrijder zelf kwam om het leven toen zijn auto compleet verwoest na diverse botsingen met andere voertuigen tot stilstand kwam. De brandweer moest het lichaam uit de auto halen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

4
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Willem Boels Salou

Goed antwoord Karel. En maar zeiken en beslist nooit een donatie doen aan dit team!!

Henk

Dankzij deze gevaarlijke actie raakten vijf andere weggebruikers gewond waaronder twee kinderen van 4 en 5 jaar en een 69-jarige man die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Dankzij????? Redactie is de hitte naar uw hoofd gestegen?

Karel

Beste Henk, je begrijpt de strekking van het verhaal toch!
Niet zeiken, wees blij dat je deze berichten gemaakt door vrijwilligers, speciaal voor jou, in de Nederlandse taal ontvangt en kan lezen, hoe goed beheers je zelf de Spaanse taal?

Noah

Helemaal eens met Karel..

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.