Search
menu
Search

Na overstromingen als vermist opgegeven Belg levend gevonden (2019)

Oeps ... foto ontbreekt!

Na overstromingen als vermist opgegeven Belg levend gevonden (2019)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Afgelopen weekend werd een Belgische quad rijder als vermist opgegeven nadat een getuige gezien had dat hij in een overstroomd gebied tussen Daya Vieja en Daya Nueva reed. Het was daar vanwege het gevaar verboden om te rijden maar de Belg besloot dat toch te doen toen hij verrast werd door het wassende water.

Een getuige zag dat de man in het water verdween maar kon de Belgische quad rijder niet meer terugvinden. Daarop werd besloten de man als vermist op te geven waarna de politie kon gaan zoeken. 

In eerste instantie werd de man niet gevonden maar uiteindelijk wist men de Belg toch te lokaliseren toen hij levend en wel in Daya Nueva terug werd gevonden. Blijkbaar kon de Belgische man toch naar de zijkant van de rivier zwemmen en heeft hij geluk gehad.

Ondertussen wordt er nog steeds gezocht naar de 66-jarige Nederlander die zondagmiddag rond 14 uur in het water is gevallen toen hij een wandeling maakte met vrienden en familieleden. De man is hoogstwaarschijnlijk door de stroming kilometers ver stroomafwaarts gevoerd. De zoektocht duurt nog voort.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?