Dit zijn de Spaanse steden die binnenkort ook een Primark winkel zullen hebben

Dit zijn de Spaanse steden die binnenkort ook een Primark winkel zullen hebben
Beeld: Primark Sevilla / 123rf

Dit zijn de Spaanse steden die binnenkort ook een Primark winkel zullen hebben

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Ondanks de corona-crisis en alle maatregelen in de Spaanse regio’s gaat Primark gewoon door met uitbreiden. Daarom heeft de Ierse low cost kledingzaak bekend gemaakt dat diverse steden in Spanje binnenkort ook een Primark vestiging zullen hebben. 

Een van die nieuwe Primark winkels maakten we recent al bekend. Voor het einde van dit jaar moet de nieuwe Primark in het winkelcentrum La Cañada Shopping in Marbella opengaan. Lees daar HIER meer over.

Maar naast Marbella komen er ook Primark winkels in Cádiz, Gerona, Madrid, Bilbao, San Sebastián en Vigo bij. Met deze nieuwe vestigingen die allemaal dit jaar of in de loop van 2022 geopend moeten worden en waardoor er 650 nieuwe banen gecreëerd worden, zal het totaal aantal Primark winkels in Spanje stijgen naar 57.

De Primark vestiging in de provincie Cádiz (Andalusië) wordt geopend in het winkelcentrum Bahía Sur in San Fernando. Deze winkel zal een oppervlakte hebben van 3.000 m2.

In de provincie Gerona (Catalonië) komt de Primark winkel in het winkelcentrum Espai Girones bij de provinciale hoofdstad Gerona zelf. Hier zal het om een winkeloppervlakte gaan van 3.700 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Deze winkel wordt echter pas geopend in de loop van 2022.

In de stad Madrid komt een nieuwe ‘flagship’ winkel in de Conde de Peñalver straat, in een voormalige bioscoop. Dat wordt alweer de negende Primark winkel in de Spaanse hoofdstad maar deze zal niet in 2021 maar in 2022 geopend worden. Ben je al eens in de enorme en spectaculaire Primark winkel in de Gran Vía geweest?

De Primark die geopend wordt in San Sebastian (Baskenland) komt te liggen in het winkelcentrum Garbera dat uitgebreid wordt waardoor de 3.900 m2 grote en twee verdiepingen tellende Primark geopend kan worden.

Meer informatie over de openingen in de steden Bilbao (Baskenland), Vigo (Galicië) is nog niet bekend gemaakt.

Woon je in de buurt van deze winkels en wil je daar graag gaan werken, dan kun je op deze website kijken of er banen te vinden zijn en eventueel meteen solliciteren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.