Na ‘Casa de Papel’ is het tijd voor ‘Sky rojo’ en ‘White lines’ op Netflix

Na ‘Casa de Papel’ is het tijd voor ‘Sky rojo’ en ‘White lines’ op Netflix
Beeld: Archieffoto

Na ‘Casa de Papel’ is het tijd voor ‘Sky rojo’ en ‘White lines’ op Netflix

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

NETFLIX – Op de Amerikaanse streamingdienst Netflix komen er non-stop nieuwe series en films uit en soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel richten we ons alleen op de producties die nog komen van de Spaanse regisseur en bedenker Álex Pina, bekend van natuurlijk ‘La casa de papel’.

Terwijl de hele wereld zit te wachten op seizoen drie van de best bekeken niet Engels sprekende serie op Netflix ‘La casa del papel’, heeft de streamingdienst al nieuwe projecten aangekondigd van de bedenker en regisseur van de Spaanse dieven-serie.

The Pier

Terwijl Movistar+ in Spanje recent de door Álex Pina gemaakte serie ‘El embarcadero’ of in het Engels ‘The Pier’ (o.a. bij Ziggo in Nederland) heeft uitgebracht en deze waarschijnlijk in de toekomst ook wel bij Netflix te zien zal zijn, heeft Netflix alweer nieuwe projecten aangekondigd met de Spaanse regisseur en bedenker.

Sky Rojo

Een van die projecten is ‘Sky rojo’ (Red Sky?) wat een dramaserie moet worden met vrouwen in de hoofdrol welke in 2019 opgenomen zal worden. Veel meer informatie is er niet bekend over dit nieuwe Álex Pina project maar het zal ongetwijfeld een succes gaan worden.

White lines

Dan werd nu ook bekend gemaakt dat de Spaanse bedenker en regisseur ook de serie ‘White lines’ zal maken voor Netflix. Vooral ‘White lines’ zal wel populair gaan worden omdat deze voor een groot deel zal worden opgenomen op Ibiza en andere Balearen eilanden en over een Dj gaat.

Wat we nu weten is dat het om een DJ gaat uit Manchester die van de ene op de andere dag verdwijnt. 20 jaar later wordt die zaak heropend als het lichaam gevonden wordt waarna het onderzoek begint naar wat er gebeurd is.

Alle drie de genoemde projecten van de Spaanse Álex Pina worden voor Netflix gemaakt en zullen in 2019 te zien zijn bij de populaire streamingdienst.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.