Twee doden en twee gewonden nadat automobilist op terras inrijdt in Murcia

Twee doden en twee gewonden nadat automobilist op terras inrijdt in Murcia
Beeld: Twitter

Twee doden en twee gewonden nadat automobilist op terras inrijdt in Murcia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MURCIA – Bij een tragisch en bizar auto-ongeluk zijn vrijdag twee personen om het leven gekomen en raakten twee andere aanwezigen gewond. Dit gebeurde toen een automobilist op een terras in Roldán wat bij de gemeente Torre Pacheco in de provincie Murcia hoort inreed en diverse personen die aan tafeltjes zaten te eten omver reed.

In eerste instantie dacht men aan een ongeval nadat de bestuurder de controle over het stuur was verloren maar later bleek dat de automobilist al gewond en bloedend achter het stuur zat. Deze man is na de aanrijding ook overleden en is een van de twee doden. 

De andere persoon die overleed was een gast van het restaurant die vol door de auto werd geraakt toen deze achter het terras tot stilstand kwam. Daarnaast raakten diverse andere aanwezigen op het terras gewond en moesten zij ter plaatse door ambulancepersoneel of in het ziekenhuis behandeld worden. Zij zijn niet zwaargewond.

Getuigen hebben aan de lokale media verteld dat de auto met meer dan 120 km/uur over de Avenida de Murcia reed toen de automobilist de controle verloor en met volle snelheid op het terras inreed en pas tot stilstand kwam nadat hij alle tafels en stoelen omver had gereden. De 25 tot 30-jarige bestuurder zat al bloedend achter het stuur en raakte waarschijnlijk gewond bij een vechtpartij in het dorp Lo Ferro. Sommige kranten schrijven dat de man van Marokkaanse afkomst is en was neergestoken.

Op het terras waren twee tafels bezet waarvan een man aan zijn verwondingen overleed terwijl zijn vrouw zonder verwondingen het vreemde ongeval overleefde. Ze had wel psychologische hulp nodig. De twee andere klanten van het andere tafeltje raakten ook gewond aan hoofd, armen en benen en werden in het ziekenhuis behandeld.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.