Search
menu
Search

Eerste kaasbuffet van Spanje geopend in Valencia: all-you-can-eat-cheese voor minder dan 20 euro

Eerste kaasbuffet van Spanje geopend in Valencia: all-you-can-eat-cheese voor minder dan 20 euro
Beeld: La Majada Quesos / instagram

Eerste kaasbuffet van Spanje geopend in Valencia: all-you-can-eat-cheese voor minder dan 20 euro

Vergeet de traditionele proeverijen en kaasplankjes, want in Valencia is het all-you-can-eat kaasfestijn een werkelijk paradijs voor minder dan 20 euro. In Valencia heeft La Majada Quesos het, volgens eigen zeggen, eerste kaasbuffet van Spanje geopend. We hebben zelf niet gecheckt of dat zo is, maar het is volgens Spaanse begrippen wel uniek. Bij je volgende bezoek aan Valencia weet je dus waar je naartoe moet gaan. En als je er woont, ¡Buen Aprovecho!

Stel je voor: Brie, Tetilla, Cabrales, Gouda, Idiazábal... en nog veel meer! Bij La Majada Quesos kun je genieten van maar liefst 50 verschillende kazen, waarvan de meeste van Spaanse bodem komen. Van de klassiekers zoals Parmezaan tot de meer verfijnde smaken zoals de DOP Mahón-Menorca of de O Moura, een ambachtelijke Galicische kaas doordrenkt met koffie en kaneel.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook verrassende smaakcombinaties te vinden, zoals verschillende varianten van Gouda: met honing, pesto of mosterd. Het is een waar festijn voor de zintuigen, waarbij elke kaas een nummer heeft gekregen om de intensiteit van de smaak aan te geven. Het is haast een ontdekkingsreis door het universum van kaas, waarbij je wordt aangemoedigd om te beginnen met mildere smaken en langzaam op te bouwen naar de intensere variëteiten.

Om deze onvergetelijke ervaring compleet te maken, worden de kazen geserveerd met vers brood, knapperige noten en zoete membrillo. Het is een waar feestmaal voor de kaasliefhebber, waarbij de mogelijkheden eindeloos lijken en de smaken je keer op keer zullen verbazen.

Het kaasbuffet is niet zomaar een maaltijd, het is een kunstvorm op zich. Hier ben jij de meester van je eigen kaasbestemming. Geen beperkingen, geen oordelen, alleen pure vreugde in elke hap … als je van kaas houdt natuurlijk. Het is een viering van diversiteit, waar elke kaas zijn eigen verhaal vertelt en zijn eigen unieke karakter onthult. Of je nu een doorgewinterde kaaskenner bent of gewoonweg van lekker eten houdt, het kaasbuffet biedt voor ieder wat wils.

Stel je voor dat je langs de uitgestrekte tafels vol met kazen loopt, elk met zijn eigen verleidelijke aroma en unieke textuur. Je kunt je bord vullen met een scala aan smaken, van romig en mild tot pittig en krachtig. Het is een ontdekkingsreis die al je zintuigen prikkelt en je smaakpapillen op een onvergetelijke reis stuurt. Het kaasbuffet is niet zomaar een maaltijd, het is een ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Prijs?

Nu vraag je je vast af, wat kost dit alles? Nou, het beste nieuws is dat dit alles mogelijk is voor minder dan € 20. Ja, je leest het goed, een waar kaasparadijs voor een zeer redelijke prijs. Het kaasbuffet bij La Majada Quesos biedt een ongeëvenaarde waarde voor je geld, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die wil genieten van deze kazige weelde.

Dus, hoe kom je bij dit kaaswalhalla terecht? Het restaurant La Majada Quesos bevindt zich in Valencia, een stad die bekend staat om haar rijke culinaire tradities en levendige sfeer. Of je nu een lokale inwoner bent of een reiziger die op zoek is naar nieuwe smaakvolle avonturen, het kaasbuffet wacht op je. Met gemakkelijke toegang en een gastvrije sfeer is dit een bestemming die je niet wilt missen.

Ga naar de inhoud