Spanjaarden uitgenodigd om het ‘ongelooflijke Spanje’ te ontdekken

Spanjaarden uitgenodigd om het ‘ongelooflijke Spanje’ te ontdekken
Beeld: 123rf

Spanjaarden uitgenodigd om het ‘ongelooflijke Spanje’ te ontdekken

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Spaanse regering heeft niet alleen een financieel steunplan bekend gemaakt van meer dan 4 miljard euro voor de toeristische sector in Spanje maar op donderdag werd ook de campagne #DescubreLoIncreible gelanceerd. Met deze campagne die met name gericht is tot de inwoners van het land, wordt men aangemoedigd om in eigen land op vakantie te gaan om het ‘ongelooflijke Spanje’ (España increíble) te ontdekken.

En waarom niet …. Spanje heeft alles wat een toerist binnen eigen land maar ook de internationale vakantieganger zoekt: zee, strand, cultuur, natuur, bergen, steden, rust, drukte, feest, kalmte, skigebieden, eilanden, gastronomie etc. Dus waarom niet in eigen land blijven om van al het moois dat Spanje te bieden heeft te ontdekken.

De vraag is echter of het plan en de campagne een succes gaat worden want zoals we eerder al schreven blijkt uit de barometer van het Spaanse Centrum voor Sociologisch Onderzoek (CIS) dat 65,7% van de inwoners van Spanje dit jaar niet op vakantie zal gaan. 27,2% zegt dat ze wel op vakantie zal gaan terwijl 7,1% nog geen beslissing heeft genomen.

Het geluk is echter weer dat van die inwoners van het land die zeggen wél op vakantie te zullen gaan deze zomer 90% aangeeft dit in eigen land te zullen doen terwijl slechts 6% aangeeft naar het buitenland te willen reizen voor de zomervakantie.

De nieuwe campagne #DescubreLoIncreible die gericht is tot de inwoners van Spanje voegt zich bij de campagne #EspañaTeEspera die reeds op 8 juni gestart werd en gericht is tot de internationale vakantieganger. In het Engels heeft deze internationale campagne de naam #SpainAwaitsYou (SpanjeWachtOpJou) met o.a. deze video.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.