Ontvang jij al onze dagelijkse nieuwsbrief per email? Meld je nu GRATIS aan!

Ontvang jij al onze dagelijkse nieuwsbrief per e-mail? Meld je nu aan!
Beeld: Freepik

Ontvang jij al onze dagelijkse nieuwsbrief per email? Meld je nu GRATIS aan!

Al meer dan 10 jaar sturen we elke dag naar meer dan 50.000 abonnees onze dagelijkse nieuwsbrief met daarin het actuele Spanje nieuws van die dag. De GRATIS nieuwsbrief wordt elke dag rond 19 uur verstuurd en bevat het nieuws over Spanje van die desbetreffende dag. Heb jij jezelf al aangemeld?

Het actuele Spanje nieuws is elke dag te lezen op onze website www.spanjevandaag.com maar soms heb je geen tijd om naar onze website te gaan en wacht je liever op de nieuwsbrief waarin elke dag (7 dagen per week en 365 dagen per jaar) het actuele Spanje nieuws van de dag te lezen is.

Dat is hartstikke makkelijk en je hoeft alleen maar naar je e-mail inbox van jouw e-mailprovider te gaan om de headlines te lezen waarna de links je direct naar onze website brengen waar, en dat vergeten veel lezers, het actuele nieuws al de hele dag door geplaatst wordt.

AANMELDEN voor de nieuwsbrief kan HIER. In het formulier hoef je alleen maar jouw e-mailadres in te vullen waarna je een bevestigingsmail ontvangt met instructies. Dat moet je zelf doen vanwege spam- en veiligheidsredenen. Een familielid of vriend/vriendin en collega aanmelden kan ook maar die persoon moet daarna altijd de bevestigingsmail bevestigen.

Meld je dus nu GRATIS aan en ontvang net zoals de andere meer dan 50.000 abonnees elke dag het actuele Spanje nieuws direct in je eigen e-mail inbox. Mocht je de nieuwsbrieven niet terugvinden? Kijk dan eens in een ander mapje zoals spam, ongewenste emails etc. Lukt het niet om je aan te melden en krijg je een foutmelding, dan ben je waarschijnlijk ooit al eens lid geweest en moeten we het proces handmatig doen. Neem dan contact met ons op.

Het SpanjeVandaag nieuws is elke dag te lezen via:

BEKIJK OOK EENS onze andere website:

  • www.SpanjeWeetjes.nl KLIK HIER voor alle weetjes over Spanje
  • www.SpanjeTopTien.nl KLIK HIER voor de leukste top 10 lijstjes over Spanje
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.