De nieuwe 5 euro kostende huidregenererende serum van Mercadona

De 5 euro kostende huidregenererende serum van Mercadona
Beeld: Mercadona.es
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

VALENCIA – Het is de Spaanse supermarktketen Mercadona weer gelukt om de landelijke pers te halen met een nieuw product. Het is een nieuwe aanwinst binnen de Sisbela lijn die eerder al veel aandacht kreeg vanwege de goedkope maar effectieve anti verouderingscrème en oogcontouren crème. Dit keer komt de Mercadona met een intensieve regeneratieve gezichtsbehandeling voor slechts 5 euro.

Als de Mercadona-fans het woord Sisbela horen dan denken zij meteen aan de revolutionaire goedkope anti verouderingscrème die bij de Spaanse supermarktketen 5 euro kost en bij de specialist met dezelfde bestanddelen 60 euro. Deze crème werd in 2017 in de verkoop gedaan en wordt gemaakt door Star Healthcare in Granada.

De ‘tratamiento facial intensivo regenerador’ van Sisbela werd al enige tijd verkocht als onderdeel van het tijdelijke ‘tu tratamiento de belleza’ pakket met daarin twee andere Sisbela producten, te weten Sisbela anti verouderingscrème (crema facial antiedad revitalizante y regeneradora) van 50 ml, een crème voor de oogcontouren (contorno de ojos) van 20 ml en een flesje die rimpels verminderd en de huid versterkt (sérum potenciador) van 10 ml. Los was deze Sisbela intensieve regeneratieve gezichtsbehandeling met organisch silicium en zeecollageen echter nog niet te koop.

LEESTIP: Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

Deze Sisbela heeft als ingrediënten o.a. collageen (gunstig voor de oudere huid), ziziphus jujuba (fruit dat in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt), elastine, hyaluronzuur en andere plantaardige stoffen die de huid versterken en het verschijnen van rimpels vertragen.

In het 30 ml flesje zit vloeistof waarvan het de bedoeling is deze via druppels aan te brengen. Aangeraden wordt tussen de 5 en 10 druppels in de ochtend en hetzelfde aantal in de avond. 

Wat de producent Amifar laboratorios uit Granada heel duidelijk vermeld is dat dit middel op zich geen losstaand middel is maar gebruikt dient te worden samen met de Sisbela crème (of andere crème). Dit nieuwe middel versterkt de werking van de anti-aging crèmes. En dat is jammer want dat betekent dat je dus altijd een tweede crème erbij moet kopen. 

Heb jij deze nieuwe Sisbela serum al geprobeerd en wat is jouw ervaring? Wat vindt jij van de andere Sisbela crèmes van de Mercadona?

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.