skip to Main Content
De nieuwe 5 euro kostende huidregenererende serum van Mercadona
Mercadona.es

De nieuwe 5 euro kostende huidregenererende serum van Mercadona

VALENCIA – Het is de Spaanse supermarktketen Mercadona weer gelukt om de landelijke pers te halen met een nieuw product. Het is een nieuwe aanwinst binnen de Sisbela lijn die eerder al veel aandacht kreeg vanwege de goedkope maar effectieve anti verouderingscrème en oogcontouren crème. Dit keer komt de Mercadona met een intensieve regeneratieve gezichtsbehandeling voor slechts 5 euro.

Als de Mercadona-fans het woord Sisbela horen dan denken zij meteen aan de revolutionaire goedkope anti verouderingscrème die bij de Spaanse supermarktketen 5 euro kost en bij de specialist met dezelfde bestanddelen 60 euro. Deze crème werd in 2017 in de verkoop gedaan en wordt gemaakt door Star Healthcare in Granada.

De ‘tratamiento facial intensivo regenerador’ van Sisbela werd al enige tijd verkocht als onderdeel van het tijdelijke ‘tu tratamiento de belleza’ pakket met daarin twee andere Sisbela producten, te weten Sisbela anti verouderingscrème (crema facial antiedad revitalizante y regeneradora) van 50 ml, een crème voor de oogcontouren (contorno de ojos) van 20 ml en een flesje die rimpels verminderd en de huid versterkt (sérum potenciador) van 10 ml. Los was deze Sisbela intensieve regeneratieve gezichtsbehandeling met organisch silicium en zeecollageen echter nog niet te koop.

LEESTIP: Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

Deze Sisbela heeft als ingrediënten o.a. collageen (gunstig voor de oudere huid), ziziphus jujuba (fruit dat in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt), elastine, hyaluronzuur en andere plantaardige stoffen die de huid versterken en het verschijnen van rimpels vertragen.

In het 30 ml flesje zit vloeistof waarvan het de bedoeling is deze via druppels aan te brengen. Aangeraden wordt tussen de 5 en 10 druppels in de ochtend en hetzelfde aantal in de avond. 

Wat de producent Amifar laboratorios uit Granada heel duidelijk vermeld is dat dit middel op zich geen losstaand middel is maar gebruikt dient te worden samen met de Sisbela crème (of andere crème). Dit nieuwe middel versterkt de werking van de anti-aging crèmes. En dat is jammer want dat betekent dat je dus altijd een tweede crème erbij moet kopen. 

Heb jij deze nieuwe Sisbela serum al geprobeerd en wat is jouw ervaring? Wat vindt jij van de andere Sisbela crèmes van de Mercadona?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Ik woon nu 2 jaar in Spanje. In Nederland gebruikte ik cremes van meer dan € 100,=
  Hier gebruik ik nu al 2 jaar Sisbella producten. M’n huis voelt zeker zo goed aan als met die dure cremes. Niet droog en ook niet zo gevoelig. En natuurlijk komen er rimpels. Hoort bij ouder worden. Heerlijk !

 2. Ik denk dat alle vrouwen wel weten dat wat voor crèmes je ook gebruikt voor vocht-inbrenging of anti-rimpel of wat dan ook, altijd, maar dan ook altijd, het bedekt moet worden met een laagje dagcreme. Dat beschermt tegen invloed van buiten (slecht weer of zon, luchtvervuiling, alles), en wat eronder zit rustig haar werk laat doen. Ik begrijp hoe het werkt maar ben toch al voor m’n 65e, behept met flink wat rimpels. Meer succes wens ik de dames hier!

 3. Dames,als man adviseer ik u :Gebruik al die rommel niet.U zult vragen waarom niet, wel om de volgende rede:In mijn tiener jaren had ik een kennissen kring van werkelijk prachtige jonge meisjes en jonge vrouwen.Er zaten zelfs een paar mannequins tussen.Voornamelijk de dames cq jonge vrouwen die op de bune moesten om kleding te showen.De meesten van hen waren echte mode poppen en waren verslaafd aan het smeren van allerlei (ik noem het maar)rommel op hun toet.En ze bleven dat maar doen.En nu ,30 jaar later zien ze uit als afschuw wekkende spoken.Mijn kleindochter zag laatst een van deze dames,en riep OPA OPA ik heb een heks gezien.Dus dames bezint voor ge begint.

  1. Beste h kamphuis u heeft er als man niet veel verstand van. Je toeter vol smeren met van alles, is wat anders als een beetje dagcrème gebruiken. Dat zou voor mannen ook goed zijn. Je eigen een beetje verzorgen is heel normaal.

 4. ik mag hier zeker geen andere merknamen noemen, ik ken nog wel een paar fijne body,douche en apotheek spullen die in Spanje te koop zijn.

 5. Ik heb deze serum nu een maandje. Hij doet niets en kan ook niets doen. Simpel omdat collageen niet door de huid wordt opgenomen. Ik was nieuwsgierig en voor 5 euro was het de moeite waard om te proberen, ook al wist ik beter.

 6. Als dat spul zou werken, zou je na 1x smeren klaar zijn, niet dan? Of moet je het zien als je banden in het bandenvet zette? Ik snap niet dat mensen zich zo laten verleiden.. Je word oud, accepteer het.

 7. Huid regenererende crème, ik vind het knap dat mensen daar in geloven, zelf heb ik kennissen die crème kopen van € 100.- per potje. Een mens is wat hij of zij eet en denkt, en dat komt tot uiting in zijn uitzien (los van genetische factoren). Een crème is niet verkeerd, maar eerder ter bescherming van weersinvloeden of droge huid, en dan doet een (hand)crème van € 1.- het net zo goed.

  1. Ach ja, je weet dat het mooie woorden zijn, maar als je je schoenen niet poetst met creme blijven ze ook niet zo lang mooi. Dus ik zou zeggen lekker smeren! Alleen het inmasseren is al lekker!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken