Video’s noodweer Middellandse Zeekust Murcia, Alicante en Valencia

Javea / Twitter
Beeld: Javea / Twitter

VALENCIA – Het noodweer heeft tijdens de storm Gloria flink huisgehouden in de regio’s Murcia, Alicante, Valencia, Castellón en de Balearen eilanden en de storm verplaatst zich nu richting Catalonië en het noorden van Spanje. Hieronder enkele video’s van de storm, de wilde zee, hoge golven en de gevolgen daarvan.

Zoals in andere artikelen te lezen is, is er veel sneeuw gevallen in het achterland van de provincies Murcia, Alicante, Valencia en Castellón langs de Middellandse Zeekust. Dat heeft geleid tot afgesloten snelwegen, onbegaanbare wegen en van de buitenwereld afgesloten dorpen in het binnenland.

Langs de kust was er echter veel overlast door de enorm hoeveelheid regen die is gevallen en de wilde zee met hoge golven die het water tot ver landinwaarts duwde. Hieronder enkele video’s die we gevonden hebben op de websites van de lokale en regionale kranten in de provincies Murcia, Alicante, Valencia, Castellón en de Balearen eilanden.

Platja Patacona (Valencia)

Cullera

Sagunt

Almenara

Gandia

Benissa

Benidorm

Javea

Albufereta

Cabo de Palo (Murcia)

Ibiza

Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Hein

Dank voor het overzicht maar wellicht fijn om video’s niet op auto run te zetten …zeker met meerdere videos wordt dat wel erg rommelig 😉

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.