Voormalige Koning Juan Carlos in Abu Dhabi aan tafel met tennisster Rafael Nadal (UPDATE)

Voormalige Koning Juan Carlos in Abu Dhabi aan tafel met tennisster Rafael Nadal
Beeld: @RafaelNadal / twitter

Voormalige Koning Juan Carlos in Abu Dhabi aan tafel met tennisster Rafael Nadal (UPDATE)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Eerder schreven we op SpanjeVandaag al dat de ex-koning van Spanje, Juan Carlos I, in de Verenigde Arabische Emiraten verblijft na de fiscale en persoonlijke schandalen rond zijn persoon. Sinds een paar maanden doen er ook geruchten de ronde dat Juan Carlos plannen maakt om terug naar Spanje te keren. Terwijl die geruchtenmolen op volle toeren draait, zat de ex-koning afgelopen zaterdag doodleuk in een restaurant in Abu Dhabi met de Spaanse tennisgod bij uitstek; Rafael Nadal.

UPDATE: Na zijn bezoek aan het tennistoernooi en het etentje met Juan Carlos (zonder mondkapjes) in Abu Dhabi is Rafael Nadal na terugkomst bij het vliegveld in Spanje positief op het coronavirus getest. Nadal zelf zegt in quarantaine te gaan in zijn woning op Mallorca terwijl hij alle personen met wie hij de afgelopen dagen contact heeft gehad, inclusief dus Juan Carlos, heeft verwittigd van zijn situatie.

Afgelopen zaterdag werd Juan Carlos opgemerkt in een restaurant met de tennisspeler Rafael Nadal en diens hoofdtrainer Carlos Moya. Het trio was te zien in het Internationaal Centrum voor Tennis Zayed Sports. De koning zorgde al voor wat oproer door diezelfde dag te verschijnen voor een wedstrijd tussen Nadal en de brit Andy Murray. Net op een moment dat er heel wat geruchten de ronde doen over zijn mogelijke terugkeer naar Spanje tijdens de feestdagen.

Juan carlos kwam in de spelersruimte aan met een wandelstok en liet zich fotograferen met Nadal en Moya. De laatste foto’s van de vader van de huidige koning Felipe dateerden van februari dit jaar. Hij poseerde toen in de tuin van de villa waar hij verblijft sinds augustus 2020. Die foto’s werden toen verspreid om de geruchten tegen te gaan dat het slecht zou gesteld zijn met de gezondheid van de ex-koning.

De verschijning kwam één dag nadat het koningshuis de kerstwensen van Juan Carlos de wereld instuurde, die dit jaar voor de tweede maal vanuit de Verenigde Arabische Emiraten kwamen. Het doen en laten van Juan Carlos is in Spanje ondertussen zo een beetje een nationale soap geworden. Heel wat Spanjaarden volgen elk nieuwtje dan ook met argusogen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.