Kustplaats Denia wordt tijdens het ‘Flower Mother’ festival aangekleed met duizenden bloemen

Kustplaats Denia wordt tijdens het ‘Flower Mother’ festival aangekleed met duizenden bloemen
Beeld: Denia.es

Kustplaats Denia wordt tijdens het ‘Flower Mother’ festival aangekleed met duizenden bloemen

ALICANTE – De kustplaats Denia aan de Costa Blanca heeft een nieuw festival in het leven geroepen. Tijdens het ‘Flower Mother’ lentefestival zullen winkels, bars, restaurants en andere gelegenheden geheel aangekleed worden met duizenden bloemen. Dat gebeurt van 25 tot en met 30 april op initiatief van de Concejalía de Comercio y la Asociación de Comerciantes Autónomos de Dénia (ACADE).

In totaal zijn er 65 deelnemers die hun lokalen aankleden en versieren met bloemen om de lokale commercie te bevorderen en bezoekers aan te trekken. Op 22 april is het de ‘Dag van Moeder Aarde’ en daar speelt Denia op in met het nieuwe lentefestival ‘Flower Mother’.

Op straat zullen ook verschillende plaatsen aangekleed worden met bloemen om een gezellige sfeer te creëren, ideaal voor de Nederlanders die in de buurt wonen want dat zijn traditioneel gezien bloemenliefhebbers. Verder zijn er ook diverse podiums waar activiteiten en optredens plaatsvinden. Op het Plaza de la Constitución plein wordt een ‘Árbol de la Igualdad’ (boom van gelijkheid) geplaatst waar mensen hun berichten kunnen achterlaten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.