Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden

Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden
Beeld: Policia Local de Cieza / Facebook

Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – De politie en brandweer wisten zondagmorgen rond 9.15 uur in de Rio Segura in Cieza een vrouw uit het water te redden. Ze was daar niet ingevallen maar zelf ingesprongen om te proberen haar hond die in de rivier was gevallen te redden. Zowel de vrouw als de hond maken het goed.

Zondagmorgen zagen wandelaars dat een vrouw moeite had om uit de Rio Segura rivier te komen waarna meteen 112 werd gebeld. In eerste instantie leek het erop dat ze daar in was gevallen maar later bleek dat ze er zelf in was gesprongen. Dat deed ze om te proberen haar hond te redden, deze was namelijk wel in de snel stromende rivier gevallen.

Uiteindelijk moesten agenten van de politie en brandweerlieden de vrouw uit het water halen omdat ze zelf niet meer uit de rivier kon komen. De vrouw was in haar reddingspoging in de snelstromende rivier terecht gekomen en moest zich vasthouden aan takken om niet door de stroming meegenomen te worden.

Uiteindelijk kon de vrouw door de brandweer uit de rivier gehaald worden en werd ze voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw maakt het goed. De hond wist zijn val in de rivier ook te overleven en werd ook door de brandweer uit de rivier gehaald. De hond maakt het ook goed.

Ga naar de inhoud