Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden

Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden
Beeld: Policia Local de Cieza / Facebook

Vrouw uit rivier in Murcia gered nadat ze probeerde haar hond te redden

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MURCIA – De politie en brandweer wisten zondagmorgen rond 9.15 uur in de Rio Segura in Cieza een vrouw uit het water te redden. Ze was daar niet ingevallen maar zelf ingesprongen om te proberen haar hond die in de rivier was gevallen te redden. Zowel de vrouw als de hond maken het goed.

Zondagmorgen zagen wandelaars dat een vrouw moeite had om uit de Rio Segura rivier te komen waarna meteen 112 werd gebeld. In eerste instantie leek het erop dat ze daar in was gevallen maar later bleek dat ze er zelf in was gesprongen. Dat deed ze om te proberen haar hond te redden, deze was namelijk wel in de snel stromende rivier gevallen.

Uiteindelijk moesten agenten van de politie en brandweerlieden de vrouw uit het water halen omdat ze zelf niet meer uit de rivier kon komen. De vrouw was in haar reddingspoging in de snelstromende rivier terecht gekomen en moest zich vasthouden aan takken om niet door de stroming meegenomen te worden.

Uiteindelijk kon de vrouw door de brandweer uit de rivier gehaald worden en werd ze voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw maakt het goed. De hond wist zijn val in de rivier ook te overleven en werd ook door de brandweer uit de rivier gehaald. De hond maakt het ook goed.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.