Huawei opent winkel naast de Apple Store in Barcelona

Huawei opent winkel naast de Apple Store in Barcelona
Beeld: Twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – Het Chinese smartphone merk Huawei heeft een tweede grote winkel geopend in Spanje. De Espai Huawei is gelegen in nummer 9 aan de Plaza Cataluña in het centrum van Barcelona. Het gaat om de op een na grootste Huawei winkel buiten China en de tweede grootste winkel in Spanje nadat in juli 2019 al de Espacio Huawei Madrid werd geopend in de Spaanse hoofdstad.

Op zaterdag was de door Huawei gesponsorde motorcoureur Jorge Lorenzo aanwezig bij de opening van de 750 m2 meter grote Huawei winkel aan de Plaza Cataluña in Barcelona. Het gaat om een moderne winkel verdeeld over twee verdiepingen waar alles met het merk Huawei te vinden is.

Het is tevens een statement van de Chinese smartphone gigant om pal naast de Apple Store op de hoek van de Plaza Cataluña en de Passeig de Gracia de op een na grootste winkel van Europa en Spanje te openen. 

De grootste Huawei winkel buiten China werd in juli 2019 geopend in Madrid. Daarmee is Huawei de concurrentie aangegaan met andere maatschappijen zoals Apple, Xiaomi en Samsung door eigen flag-stores te openen.

De Chinese telefoongigant Huawei is tegenwoordig de grootste smartphone verkoper ter wereld en naast Aziatische landen is Huawei ook Europa aan het veroveren met hun smartphones. 

In Spanje is een van de drie telefoons die verkocht worden tegenwoordig van het merk Huawei. De winkel in Madrid is 1.000 m2 groot terwijl de Barcelona winkel een oppervlakte heeft van 750 m2.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.