Search
menu
Search

Foto’s van de eerste Action winkel van Spanje in Girona

Foto’s van de eerste Action winkel van Spanje in Girona
Beeld: Action

Foto’s van de eerste Action winkel van Spanje in Girona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – Precies een week geleden op donderdag 17 februari werd de eerste Action winkel van Spanje geopend. Deze winkel is gelegen in Girona en is een van de vier winkels die de komende weken en maanden geopend worden in Catalonië. De Girona-vestiging is gelegen aan de Avenida de França s/n (zonder nummer), in de buurt van het Centre Gironord en is in zeven dagen tijd door duizenden nieuwsgierige klanten bezocht.

UPDATE: De eerste Action winkel werd op 17 februari 2022 geopend in Girona gevolgd door een tweede Action winkel in Spanje in Sabadell die op 3 maart 2022 open is gegaan. De opening van de derde Action winkel in Spanje staat gepland op 17 maart 2022 in Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Er komt ook nog een vierde winkel in Figueres (Girona) maar de openingsdatum daarvan is nu nog niet bekend.

Action kondigde in mei 2021 en daarna nog meerdere keren al aan dat ze in 2022 in Spanje de eerste winkel of winkels zou openen en die belofte hebben ze dus aan het begin van dit nieuwe jaar al waargemaakt. 

De eerste van vier winkels opende op 17 februari in Girona maar er volgen er nog drie, allemaal in Catalonië. Deze worden de komende weken en maanden geopend in Sabadell (gaat begin maart open), Hospitalet de llobregat en Figueres.

Action heeft na de opening van de Girona-winkel al gezegd dat de gemiddelde prijs van alle artikelen minder dan twee euro bedraagt. De Nederlandse keten stelt ook dat een kwart van de zowat 6.000 artikelen in het assortiment minder dan één euro kosten. Ook in Spanje belooft Action wekelijks 150 nieuwe producten aan te bieden.

Verder meldde de verantwoordelijke voor Action in Spanje Monique Groeneveld dat de keten van plan is meteen al een logistiek centrum op te zetten in Spanje voor een soepele en snelle uitbreiding van het aantal winkels in Spanje.

Wij zouden de lezers graag meer informatie willen geven over de nieuwe winkels en waar deze in de komende maanden moeten komen. Maar tot op de dag van vandaag zijn alleen de eerste vier winkels in Catalonië bekend gemaakt. Maar als Action in Spanje net zo snel gaat uitbreiden dan in Polen waar de Nederlandse keten in korte tijd al bijna 30 winkels heeft, dan zal er snel nieuws volgen op SpanjeVandaag. Voor nu moeten de Action-fans in Spanje nog even geduld hebben … of een ‘Chino’ bezoeken!

Sinds kort is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst.

  • action5
  • action1 2
  • action4
  • action3
  • action2
Ga naar de inhoud