Wie is de persoon die Rosy’s cadeau vergat in de metro van Madrid

Wie is de persoon die Rosy’s kado vergat in de metro van Madrid
Beeld: Rocío Gil Grande / Twitter

Wie is de persoon die Rosy’s cadeau vergat in de metro van Madrid

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Er is een totale Christmas spirit ontstaan in Spanje nadat het nieuws bekend werd dat iemand een cadeau voor Rosy vergat mee te nemen in de metro van Madrid. Een vrouw vond dat geschenk en bracht dit naar het kantoor van verloren voorwerpen waarna ze dit ook plaatste op Twitter. Dat bericht werd binnen enkele uren gedeeld door duizenden mensen waarna het ook in de Spaanse tv-journaals te zien was.

Wie is Rosy en wie is de persoon die het kado is vergeten in de metro van Madrid. Dat is de vraag waar half Spanje mee bezig is. Wie is de Papa Noel of Rey Mago die het netjes verpakte kado van de El Corte Inglés in een wagon van Lijn 2 van de metro in de Spaanse hoofdstad vergaat mee te nemen.

Het geluk wil dat een eerlijke vindster de tas met het cadeau naar het kantoor van gevonden voorwerpen bracht waar het cadeau op Rosy (de naam staat op het cadeau) wacht. Gebruikers van de sociale media deelden het bericht dat geplaatst werd door de vindster van het cadeau en ook de televisie is er nu mee bezig. Maar de eigenaar van het cadeau is nog niet gevonden.

LEESTIP: Wat moet je doen als je geld of iets anders op staat vindt in Spanje

Het kado is verpakt in papier van de El Corte Inglés en men nam contact op met het warenhuis, ook omdat de kassabon (zonder prijs) in de tas zat. Helaas is het kado niet met een creditcard of pinpas gekocht en dus is de koper ervan niet te achterhalen.

Wie oh wie is Rosy en wie is de eigenaar of eigenaresse van het gevonden cadeau … dit is het echte Kerstverhaal in Spanje dit jaar!

Het toeval wil dat we recent nog schreven over wat je moet doen als je iets vindt in Spanje. Het meest correcte is om het gevonden voorwerp af te geven bij een kantoor van gevonden voorwerpen of bij de politie. Als daarna de eigenaar van dit gevonden voorwerp het na twee jaar niet komt claimen dan is het voorwerp van de persoon die het gevonden heeft. Lees HIER meer.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.