Prettige Kerstdagen en ‘Feliz Navidad’ namens SpanjeVandaag 🎄🧑‍🎄

Prettige Kerstdagen en ‘Feliz Navidad’ namens SpanjeVandaag 🎄🧑‍🎄
Beeld: via canva.com

Prettige Kerstdagen en ‘Feliz Navidad’ namens SpanjeVandaag 🎄🧑‍🎄

Wij wensen alle lezers van SpanjeVandaag prettige Kerstdagen ofwel in het Spaans een ‘Feliz Navidad’. Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar genoten heeft van alle nieuwsberichten, informatieve artikelen en achtergrondinformatie over Spanje. Niet alleen op SpanjeVandaag, maar ook op onze andere websites SpanjeWeetjes en SpanjeTopTien waar nog veel meer Spanje gerelateerde informatie te vinden is.

Met deze 🧑‍🎄 kerst en de komende 🧨 jaarwisseling sluiten we ons alweer 15e jaar af en gaan we starten met ons 16e SpanjeVandaag-jaar. Zestien jaar lang hebben we geprobeerd jou op de hoogte te houden van het dagelijkse Spanje nieuws, soms iets meer en soms iets minder, soms leuk en soms niet leuk, maar wel altijd actueel.

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele kerstboodschappen die we via de e-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina, het FORMULIER hieronder of de TIKKIE QR-code die je kunt scannen om via TIKKIE te doneren.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -

Dit jaar hebben we als nieuwigheid onze rubriek SpanjeRecepten gelanceerd, iets wat door veel lezers gewaardeerd wordt. Verder hebben we op YouTube ons YouTube Shorts kanaal SpanjeQuiz gelanceerd met leuke korte quizvragen over Spanje. Volg ons op ons YouTube Shorts kanaal. Ook kun je ons sinds kort volgen op ons WhatsApp-kanaal waar al bijna 2000 volgers zich hebben aangemeld om op de hoogte te blijven van het actuele Spanje nieuws.

Tijdens de 🎄 Kerstdagen wordt er even geen of minder nieuws geplaatst zodat ook wij samen met onze familie en vrienden van alle lekkernijen, maaltijden, cadeaus en 🧑‍🎄 kerstliedjes kunnen genieten 🙂 Onze excuses voor het ongemak.

Namens de redactie, Remco Stoffer

TikkieImage0708ec88 09d5 4329 bf57 1f791aacca05 1
Ga naar de inhoud