Voor 5 euro maak ook jij kans op deze woning in Vera Playa in Almería

Voor 5 euro maak ook jij kans op deze woning in Vera Playa in Almería
Beeld: SeSortea

Voor 5 euro maak ook jij kans op deze woning in Vera Playa in Almería

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – Het klinkt te mooi om waar te zijn maar zo af en toe worden er geen woningen in de verkoop gedaan maar is het mogelijk om een lot te kopen om daarna mee te doen met een loting. In dit geval gaat het om een woning in een een toeristisch complex met zwembad in Vera Playa aan de Costa de Almería die al van jou kan zijn voor slechts 5 euro … en veel geluk!

Recent meldden we dat een Brits echtpaar een woning voor 2,80 euro per lot aanbood en daar was enorm veel interesse voor. Het aanbieden van een woning via een loting is niet iets nieuws maar dit keer gaat het om een organisatie genaamd SeSortea waar geïnteresseerden voor al 5 euro kans maken op een woning aan zee, in dit geval dus Vera Playa.

De 71 m2 grote woning in kwestie is gelegen in een toeristisch complex in de kustplaats Vera (Almería) en bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, alle meubels, volledig uitgeruste keuken en airconditioning. Daarnaast heeft de woning een overdekte parkeerplaats en kun je genieten van een gemeenschappelijk zwembad.

Om kans te maken op deze woning die een getaxeerde waarde heeft van 125.860,48 euro, moet je meedoen met de loting van de website SeSortea, waar veel over geschreven wordt in diverse gerenommeerde kranten in Spanje. 

De eerste stap is jezelf aanmelden wat gedaan kan worden op de website die in het Engels en Spaans is.

De tweede stap is het kiezen van het aantal loten. Dat is al mogelijk vanaf 5 euro voor één lot maar je kunt natuurlijk ook meerdere loten kopen om jouw kans op de woning te vergroten zoals 20 euro, 45 euro, 67 euro, 99 euro of meer loten. In totaal zijn er 125.800 loten met een waarde van 5 euro beschikbaar.

De loting zelf zal in het bijzijn van een notaris plaatsvinden op 22 maart waarna de winnaar bekend wordt gemaakt en als je geluk hebt je al deze lente of zomer (indien toegestaan vanwege de corona-crisis) naar jouw eigen woning aan het strand van Vera Playa kunt gaan.

Ga naar de website van SeSortea en doe mee, wat kun je verliezen voor slechts 5 euro?

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.