skip to Main Content
Man filmt eigen dood in Murcia
20 Minutos

Man filmt eigen dood in Murcia

MURCIA – De 32-jarige Patricio O. heeft per abuis zijn eigen dood gefilmd in San Pedro del Pinatar, in Murcia. Volgens de eerste berichten over de dood van de man was zijn vrouw degene die haar man na een ruzie doodstak maar videobeelden van de overleden man bewezen het tegendeel.

Vorige week donderdag is de 32-jarige Patricio O. om het leven gekomen nadat hij door een mes in zijn hals werd gestoken. De hoofdverdachte van deze dood was zijn 29-jarige vrouw Sofia R. waarbij het leek op een nieuwe zaak van partnergeweld.

Tijdens het onderzoek van de politie konden de agenten echter beamen wat Sofia al zei, dat zij haar man niet expres had gedood. De overleden man heeft zijn eigen dood op zijn smartphone op video opgenomen waaruit blijkt dat het om een ongeval gaat.

Zoals het er nu naar uitziet hadden de man en vrouw een heftige discussie waarbij de vrouw een keukenmes pakte en haarzelf wilde doden of verwonden. Dat gebeurde nadat de vrouw op de telefoon van haar man foto’s en berichten had gezien van een andere vrouw.

De man pakte zijn telefoon af van zijn vrouw en begon de discussie op te nemen om later eventuele problemen te voorkomen. Op een gegeven moment pakt de vrouw een groot keukenmes waarbij ze schreeuwde ‘en nu zul je iets moois gaan opnemen’ waarbij ze haarzelf wilde verwonden.

Op dat moment begint er een worsteling tussen man en vrouw waarbij de man de zelfverwonding van zijn vrouw probeert te voorkomen. Tijdens die worsteling wordt de man echter geraakt in zijn nek wat uiteindelijk zijn dood veroorzaakte vanwege de hevige bloeding.

De vrouw is door de rechter in voorlopige hechtenis genomen, ondanks de videobeelden en de bewijzen die laten zien dat de vrouw niet haar man heeft vermoord maar dat hij door een ongeval om het leven is gekomen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Volgens mij is de vrouw niet geheel onschuldig aangezien zij de situatie heeft gecreëerd waardoor dood door schuld verweten kan worden. Maar ik ben niet op de hoogte van de spaanse wetgeving hier omtrent. Maar waarschijnlijk zit deze mevrouw hierom nog in hechtenis.

  2. Volgens mij is de vrouw niet geheel onschuldig aangezien zij de situatie heeft gecreëerd waardoor dood door schuld verweten kan worden. Maar ik ben niet op de hoogte van de spaanse wetgeving hier omtrent. Maar waarschijnlijk zit deze mevrouw nog in hechtenis.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken