Search
menu
Search

Man filmt eigen dood in Murcia

Oeps ... foto ontbreekt!

Man filmt eigen dood in Murcia

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – De 32-jarige Patricio O. heeft per abuis zijn eigen dood gefilmd in San Pedro del Pinatar, in Murcia. Volgens de eerste berichten over de dood van de man was zijn vrouw degene die haar man na een ruzie doodstak maar videobeelden van de overleden man bewezen het tegendeel.

Vorige week donderdag is de 32-jarige Patricio O. om het leven gekomen nadat hij door een mes in zijn hals werd gestoken. De hoofdverdachte van deze dood was zijn 29-jarige vrouw Sofia R. waarbij het leek op een nieuwe zaak van partnergeweld.

Tijdens het onderzoek van de politie konden de agenten echter beamen wat Sofia al zei, dat zij haar man niet expres had gedood. De overleden man heeft zijn eigen dood op zijn smartphone op video opgenomen waaruit blijkt dat het om een ongeval gaat.

Zoals het er nu naar uitziet hadden de man en vrouw een heftige discussie waarbij de vrouw een keukenmes pakte en haarzelf wilde doden of verwonden. Dat gebeurde nadat de vrouw op de telefoon van haar man foto’s en berichten had gezien van een andere vrouw.

De man pakte zijn telefoon af van zijn vrouw en begon de discussie op te nemen om later eventuele problemen te voorkomen. Op een gegeven moment pakt de vrouw een groot keukenmes waarbij ze schreeuwde ‘en nu zul je iets moois gaan opnemen’ waarbij ze haarzelf wilde verwonden.

Op dat moment begint er een worsteling tussen man en vrouw waarbij de man de zelfverwonding van zijn vrouw probeert te voorkomen. Tijdens die worsteling wordt de man echter geraakt in zijn nek wat uiteindelijk zijn dood veroorzaakte vanwege de hevige bloeding.

De vrouw is door de rechter in voorlopige hechtenis genomen, ondanks de videobeelden en de bewijzen die laten zien dat de vrouw niet haar man heeft vermoord maar dat hij door een ongeval om het leven is gekomen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?