Nederlandse vrouw sterft nadat ze met haar camper van een helling viel in Asturië

Nederlandse vrouw sterft nadat met ze met haar camper van een helling viel in Asturië
Beeld: @112Asturias / twitter

Nederlandse vrouw sterft nadat ze met haar camper van een helling viel in Asturië

OVIEDO – Een 29-jarige Nederlandse vrouw is om het leven gekomen toen ze in Onís in de autonome regio Asturië van de weg raakte met haar camper en daarna van een helling viel en in een ravijn tot stilstand kwam. De vrouw reed op het moment van het omgeluk op een landweg zonder wegafrastering en raakte door nog onbekende reden van de weg waarna ze met haar camper 150 tot 200 meter naar beneden viel.

De vrouw reed volgens de lokale krant en de ‘Servicio de Emergencias del Principado de Asturias’ (SEPA) op de onverharde weg tussen Demués en Soñin in de gemeente Onís, in de autonome regio Asturië in het zogenaamde Groene Spanje in het noorden van het land. Wat er precies is misgegaan is niet bekend maar de vrouw raakte met haar camper van de weg waarna ze in een ravijn terecht kwam en 150 tot 200 meter lager tot stilstand kwam.

Rond 9.18 uur op 25 april kreeg 112 Asturias een melding binnen van iemand die gezien had dat de vrouw met haar camper van de weg raakte en het ravijn in viel. De persoon die belde heeft verder niet gezien dat vlak na het ongeluk iemand uit de camper kwam. Meteen werd door 112 een helikopter van de brandweer klaargemaakt en werd de Guardia Civil naar het plaats van het ongeluk gestuurd.

Om bij de camper te komen was een moeilijke taak maar uiteindelijk kon de vrouw rond 10.44 uur bevrijd worden uit haar benarde situatie. Op dat moment leefde ze nog maar had ze een zeer ernstig polytrauma. Ze werd meteen met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht maar tijdens de vlucht overleed de jonge vrouw aan haar verwondingen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.