Search
menu
Search

Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan

Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan
Beeld: Model kan afwijken / Palmako

Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Recent schreven we over een kleine (tiny) prefab woning van de supermarktketen Carrefour die in samenwerking met de website Planeta Huerto wordt aangeboden voor minder dan 20 duizend euro. Maar dat kleine huisje met de naam ‘Anna’ van bijna 27 vierkante meter groot is nu in de aanbieding en kan al van jou zijn voor iets meer dan 16 duizend euro, maar dan moet je het nog wel zelf in elkaar zetten. 

De markt voor tiny en prefab huizen zit al een tijdje in de lift in Spanje. Na onder meer IKEA en de doe-het-zelf zaken Bauhaus en Leroy Merlin springt nu ook supermarktketen Carrefour op de kar. Via de website van Carrefour kun je kiezen voor verschillende modellen waarbij de grootste het model ‘Anna’ is. Overigens noemt de Spaanse media dit een tiny huis maar wij zouden het meer omschrijven als een grote schuur of XXL tuinhuis waarin je kunt slapen.

‘Anna’ is een creatie van het merk Palmako, en staat nu op de website van Carrefour voor 16.408,98 euro te koop. Het huisje is in totaal 26,8 vierkante meter groot. Het oogt klassieker dan het model van IKEA. Er zijn twee kamers: een slaapkamer, een woon/eetkamer met keuken maar geen badkamer. De muren zijn met 2,29 meter vrij hoog. In totaal heeft het huisje een dimensie van 4 op 7,7 meter. Het bestaat volledig uit Noordelijk dennenhout en je krijgt er 5 jaar garantie op.

Volgens Carrefour is Anna het ideale huisje om bezoekers in onder te brengen, als weekendverblijf of als extra onderkomen. Het voordeel van het ontwerp is dat het heel erg eenvoudig in elkaar te zetten is en weinig impact op het terrein heeft. ‘Anna’ is bij de Carrefour alleen online via de webwinkel te bestellen.

  • anna1
  • anna1a
  • anna2
  • anna3
  • anna4

Voor wie wat minder plaats en budget heeft, is er ook het model Sandra. Sandra is al beschikbaar vanaf 13.090 euro en is in totaal 21,5 vierkante meter groot, met vooraan nog een terras van 3,7 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers, en een keuken met eetzaal.

De huisjes worden niet door de Carrefour zelf aangeboden maar door het bedrijf Planeta Huerto , een gespecialiseerde website in alles wat met gezond en biologische eten en de tuin te maken heeft. Op hun website staan meer kleine huisjes te koop. De huisjes zelf worden gemaakt door Palmako . Op hun website  staan nog meer modellen maar die worden niet door de Carrefour of Planeta Huerta verkocht.

Ga naar de inhoud