skip to Main Content
Klant krijgt een rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza
Stock

Klant krijgt een rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza

Stock

IBIZA – In totaal moesten enkele toeristen op het populaire eiland Ibiza 52 euro betalen voor 2 coca cola en 2 sprite. Het is zeker niet de eerste keer dat iemand bij een populaire toeristische bestemming in Spanje een enorm hoge rekening gepresenteerd krijgt maar het komt minder vaak voor dat een foto van een kassabonnetje op internet zoveel aandacht krijgt.

Toen de personen in kwestie voor vier frisdranken een rekening gepresenteerd kregen van 52 euro konden ze het niet geloven. Er werden twee coca cola’s en twee sprites gedronken met elk een prijs van 13 euro.

Daar moet wel bijgezegd worden dat dit gebeurde in een discotheek gelegen op 5 kilometer van Sant Antoni op Ibiza. Er is op het bericht op Facebook niet bij geschreven over welke discotheek het gaat, iets wat ook niet op het bonnetje staat.

Eerder dit jaar werd er ook al op sociale media een foto gedeeld van een enorme rekening in een bar op Mallorca. Daar moest toen 21,50 euro betaald worden voor een verse sinaasappelsap en een cola.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 14 reacties
 1. Ga eens een wijntje drinken op Schiphol. Klein glaasje en 6 euro.Ongezellig, koud, kille bedoening. Met rolkoffers om je heen. Vind ik 12 of 13 euro in een nachtclub op Ibiza niet zo gek. Je bent eigen baas, dus je hoeft die dure tent niet in…

  1. Helemaal waar, alle waar naar zijn geld…..
   De Horeca op Schiphol is walgelijk, dan maar meer betalen en beleven op Ibiza !

 2. Iedereen weet dat alles duur is op Ibiza. Dus even vooraf vragen wat iets kost en zeker niet in dure nachtclubs gaan.

 3. Ik kom er net vandaan, 29 euro voor een flesje Heineken en een rosé. Club Hï in Ibiza stad. Was bijzonder voor een keertje.

 4. Als je naar dure tenten gaat, moet je ook niet zeuren over een hoge rekening. In de meeste zaken op Ibiza zijn de kosten lager dan in Nederland. Als je in Amsterdam op het terras van het Amstelhotel gaat zitten, betaal je ook meer dan op het Leidseplein. Maar hopelijk schrikt dit bericht veel mensen af, want met die 8,5 miljoen bezoekers per jaar is het Ibiza behoorlijk vol momenteel. Ga hier dus vooral mee door.

  1. En wie heeft het over ‘zeuren’. Dit is gewoon een beschrijvend artikel en dat is het dan.
   Natuurlijk is het duur, en het is vast duurder om datzelfde te drinken op een Amsterdams terras. Maar dat was de vraag niet. Er was sowieso geen vraag gekoppeld aan dit artikel.

 5. Naam staat niet op het bonnetje maar met google Maps wel te vinden:

  Nachtclub Amnesia ibiza:
  Address: Carretera Ibiza a San Antonio Km5
  San Rafael, Ibiza

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken