Klant krijgt een rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – In totaal moesten enkele toeristen op het populaire eiland Ibiza 52 euro betalen voor 2 coca cola en 2 sprite. Het is zeker niet de eerste keer dat iemand bij een populaire toeristische bestemming in Spanje een enorm hoge rekening gepresenteerd krijgt maar het komt minder vaak voor dat een foto van een kassabonnetje op internet zoveel aandacht krijgt.

Toen de personen in kwestie voor vier frisdranken een rekening gepresenteerd kregen van 52 euro konden ze het niet geloven. Er werden twee coca cola’s en twee sprites gedronken met elk een prijs van 13 euro.

Daar moet wel bijgezegd worden dat dit gebeurde in een discotheek gelegen op 5 kilometer van Sant Antoni op Ibiza. Er is op het bericht op Facebook niet bij geschreven over welke discotheek het gaat, iets wat ook niet op het bonnetje staat.

Eerder dit jaar werd er ook al op sociale media een foto gedeeld van een enorme rekening in een bar op Mallorca. Daar moest toen 21,50 euro betaald worden voor een verse sinaasappelsap en een cola.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Amnesia Ibiza
Carretera San Antonio, km5
https://www.amnesia.es/

Ga eens een wijntje drinken op Schiphol. Klein glaasje en 6 euro.Ongezellig, koud, kille bedoening. Met rolkoffers om je heen. Vind ik 12 of 13 euro in een nachtclub op Ibiza niet zo gek. Je bent eigen baas, dus je hoeft die dure tent niet in…

Helemaal waar, alle waar naar zijn geld…..
De Horeca op Schiphol is walgelijk, dan maar meer betalen en beleven op Ibiza !

Bart jij bent zeker één van al die miljoenen. Misschien eens tijd om te vertrekken? Kan een ander er naartoe.

Dit is normaal op Ibiza zeker voor een nachtclub! Ga maar niet aan de alcohol of zoek een andere bestemming!

Iedereen weet dat alles duur is op Ibiza. Dus even vooraf vragen wat iets kost en zeker niet in dure nachtclubs gaan.

Jammer dat op Facebook niet vermeld wordt dat het hier gaat om een nachtclub…

Ik kom er net vandaan, 29 euro voor een flesje Heineken en een rosé. Club Hï in Ibiza stad. Was bijzonder voor een keertje.

Als je naar dure tenten gaat, moet je ook niet zeuren over een hoge rekening. In de meeste zaken op Ibiza zijn de kosten lager dan in Nederland. Als je in Amsterdam op het terras van het Amstelhotel gaat zitten, betaal je ook meer dan op het Leidseplein. Maar hopelijk schrikt dit bericht veel mensen af, want met die 8,5 miljoen bezoekers per jaar is het Ibiza behoorlijk vol momenteel. Ga hier dus vooral mee door.

En wie heeft het over ‘zeuren’. Dit is gewoon een beschrijvend artikel en dat is het dan.
Natuurlijk is het duur, en het is vast duurder om datzelfde te drinken op een Amsterdams terras. Maar dat was de vraag niet. Er was sowieso geen vraag gekoppeld aan dit artikel.

Km5 IS een bekende nachtclub op Ibiza…… ?

Naam staat niet op het bonnetje maar met google Maps wel te vinden:

Nachtclub Amnesia ibiza:
Address: Carretera Ibiza a San Antonio Km5
San Rafael, Ibiza

Kansloze tent

Nachtclub Amnesia?
Die moeten we dan maar snel vergeten!??

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.