Search
menu
Search

Klant krijgt een rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza

Oeps ... foto ontbreekt!

Klant krijgt een rekening van 52 euro voor 4 frisdranken op Ibiza

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – In totaal moesten enkele toeristen op het populaire eiland Ibiza 52 euro betalen voor 2 coca cola en 2 sprite. Het is zeker niet de eerste keer dat iemand bij een populaire toeristische bestemming in Spanje een enorm hoge rekening gepresenteerd krijgt maar het komt minder vaak voor dat een foto van een kassabonnetje op internet zoveel aandacht krijgt.

Toen de personen in kwestie voor vier frisdranken een rekening gepresenteerd kregen van 52 euro konden ze het niet geloven. Er werden twee coca cola’s en twee sprites gedronken met elk een prijs van 13 euro.

Daar moet wel bijgezegd worden dat dit gebeurde in een discotheek gelegen op 5 kilometer van Sant Antoni op Ibiza. Er is op het bericht op Facebook niet bij geschreven over welke discotheek het gaat, iets wat ook niet op het bonnetje staat.

Eerder dit jaar werd er ook al op sociale media een foto gedeeld van een enorme rekening in een bar op Mallorca. Daar moest toen 21,50 euro betaald worden voor een verse sinaasappelsap en een cola.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?