Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden

Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden
Beeld: Politie.nl

Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden

MADRID – De politie heeft in Amsterdam het levenloze lichaam van de 24-jarige Spaanse Silvia Soriano Morente gevonden. De vrouw werd op 19 maart voor het laatst gezien waarna ze vermist werd. Uiteindelijk bleek het lichaam in het water in het Westerpark te liggen.

Op zaterdag 19 maart verdween de 24-jarige Spaanse vrouw spoorloos nadat ze voor het laatst rond 20.50 uur werd gezien toen ze een bar verliet. Daarna werd niets meer van haar vernomen en vroeg de politie de hulp van de inwoners van Amsterdam om Silvia te zoeken. Die zoektocht leidde tot niets.

Maar nu heeft de Politie Eenheid Amsterdam zelf op Twitter gemeld dat het stoffelijk overschot van de 24-jarige Spaanse vrouw een week later op zaterdag 26 maart in het water in het Westerpark werd gevonden. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf omdat er geen tekenen van geweld zijn gevonden. 

Het is nog niet bekend wat er gebeurd is maar volgens de lokale krant van Yecla werd op de oever van een rivier kleding, een telefoon en andere spullen van Silvia gevonden. Daarna heeft de politie gedurende dagen in het water naar Silvia gezocht.

De 24-jarige Silvia Soriano Morente komt uit Yecla in de Murcia regio en was op het moment van verdwijning reeds vier maanden in Amsterdam. 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.