Search
menu
Search

Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden

Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden
Beeld: Politie.nl

Stoffelijk overschot van vermiste Spaanse vrouw in Amsterdam gevonden

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De politie heeft in Amsterdam het levenloze lichaam van de 24-jarige Spaanse Silvia Soriano Morente gevonden. De vrouw werd op 19 maart voor het laatst gezien waarna ze vermist werd. Uiteindelijk bleek het lichaam in het water in het Westerpark te liggen.

Op zaterdag 19 maart verdween de 24-jarige Spaanse vrouw spoorloos nadat ze voor het laatst rond 20.50 uur werd gezien toen ze een bar verliet. Daarna werd niets meer van haar vernomen en vroeg de politie de hulp van de inwoners van Amsterdam om Silvia te zoeken. Die zoektocht leidde tot niets.

Maar nu heeft de Politie Eenheid Amsterdam zelf op Twitter gemeld dat het stoffelijk overschot van de 24-jarige Spaanse vrouw een week later op zaterdag 26 maart in het water in het Westerpark werd gevonden. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf omdat er geen tekenen van geweld zijn gevonden. 

Het is nog niet bekend wat er gebeurd is maar volgens de lokale krant van Yecla werd op de oever van een rivier kleding, een telefoon en andere spullen van Silvia gevonden. Daarna heeft de politie gedurende dagen in het water naar Silvia gezocht.

De 24-jarige Silvia Soriano Morente komt uit Yecla in de Murcia regio en was op het moment van verdwijning reeds vier maanden in Amsterdam. 

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?