Search
menu
Search

‘Het Spaanse Dorp: Zarra’ en een overzicht van huizen die vanaf 14.000 euro te koop staan

‘Het Spaanse Dorp: Zarra’ en een overzicht van huizen die vanaf 14.000 euro te koop staan
Beeld: Comunitat Valenciana / web

‘Het Spaanse Dorp: Zarra’ en een overzicht van huizen die vanaf 14.000 euro te koop staan

Dit artikel is 6 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Half Nederland, en ongetwijfeld veel Spanje-liefhebbers, zaten zondagavond weer voor de televisie te genieten van het derde seizoen van Het Spaanse Dorp: Zarra. De koppels hebben zich voorgesteld en hun intrek genomen in hun nieuwe huis, het dorp heeft kennis gemaakt met de Nederlanders en de acht deelnemers aan het programma staan op het punt om met de werkzaamheden aan ‘Casa El Premio’ te beginnen. Maar wist je dat er diverse huizen te koop staan in het dorp Zarra en dat je al eigenaar kunt zijn vanaf 14.000 euro?

Het dorp Zarra zal net zoals Polopos vier jaar geleden overspoeld gaan worden door Nederlanders (en Belgen) die op zoek gaan naar de deelnemers aan het programma en om met eigen ogen te zien wat Zarra allemaal te bieden heeft. Over wat er allemaal te beleven is in Het Spaanse Dorp: Zarra, hebben we HIER al geschreven, waaruit we de conclusie kunnen trekken dat het dorp voor de bezoeker de moeite waard is.

Maar wist je dat er meerdere huizen te koop staan in Zarra en mocht je dus, net zoals de koppels aan het programma, een opknapper zoeken, dan is dat al mogelijk vanaf 14.000 euro. Voor dat geld moet je uiteraard iets meer werk doen dan alleen een likje verf, maar met een redelijk budget kun je een eigen huisje hebben in het dorp Zarra. Wil je echter niets meer aan een huis doen, dan kun je ook voor bijna 350.000 euro een losstaande villa kopen in Zarra, voor ieder wat wils dus. Hieronder een greep uit de woningen die nu te koop staan op het vastgoedplatform Idealista.

hetspaansedorp
Wat is er allemaal te zien en beleven in het echte ‘Spaanse Dorp: Zarra’?
Binnenkort start het populaire tv-programma ‘Het Spaans Dorp: Zarra’, maar wat is er allemaal te zien in dit dorp in het achterland van de Valencia regio, w …
icoon2022www.spanjevandaag.com

14.000 euro – Vrijstaande woning

Dit is een oud herenhuis van 176 m², bestaande uit een souterrain, begane grond met woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers, en een terras op de bovenverdieping. De woning is gelegen in een rustige omgeving, omgeven door woonhuizen met vergelijkbare kenmerken. Voor 14.000 euro koop je uiteraard een opknapper, maar voor dat geld kun je een leuke B&B realiseren. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis01
Beeld: idealista.es

29.000 euro – Halfvrijstaande woning

Het gaat hier om een volledig gemeubileerd herenhuis van 127 m² bestaande uit een woonkamer met aparte eetkamer en een originele open haard, de eerste slaapkamer met tweepersoonsbed en de eetkamer die leidt naar de keuken en vervolgens naar de badkamer op de begane grond. Er is een centraal terras, ideaal voor een zomerkeuken. Op de verdieping bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers en een deel van het huis dat compleet gerestaureerd moet worden. Er is ook een kleine berging buiten het pand met een afgesloten deur. Het pand heeft veel potentieel en kan gebruikt worden als gezinswoning of als kleine B&B met vele mogelijkheden. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis02
Beeld: idealista.es

38.700 euro – Halfvrijstaande woning

Een halfvrijstaande woning van 207 m² die verdeeld is in woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 3 toiletten en een terras. Een paar meter van het stadhuis en dicht bij het plein met de dorpsbar. Het huis moet volledig gerestaureerd worden, maar dan heb je wel wat. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis03
Beeld: idealista.es

52.000 euro – Landelijke woning

Ben je niet zo’n fan om in een dorp te wonen, maar wel dichtbij, dan is dit een perfecte opknapper. In een landgoed van 47.000 m² staat deze kleine woning van 70 m², met een open woonkamer en keuken op de begane grond, en een grote slaapkamer op de bovenverdieping met en suite badkamer. Er is ook een andere kamer aan één kant waar de ketel staat, met wat werk kan deze worden omgebouwd tot een andere badkamer om er een op elke verdieping te hebben. Naast het hoofdhuis staat een houten gastenverblijf, dit is gedeeltelijk verwoest door het weer, maar het gebouw is in goede staat om weer tot leven te komen, het vereist een nieuw dak en wat werk om te verven en opnieuw te repareren om accommodatie te bieden aan bezoekers. Op het terrein staat ook een caravan die opgeknapt moet worden, maar ook weggehaald kan worden als de nieuwe eigenaar dat wil. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis04
Beeld: idealista.es

68.000 euro – Dorpswoning bij plein

Dit is een groot dorpshuis van 200 m² met zes slaapkamers. Het huis werd ongeveer 20 jaar geleden volledig gerenoveerd, maar kan wel een update gebruiken. Er is zowel een zomerkeuken met grote bijkeuken en een winterkeuken. Het huis wordt semi-gemeubileerd verkocht. Op de begane grond bevinden zich een keuken, tweepersoonskamer, badkamer met douche, grote woonkamer en zomerkeuken. De zeer lichte bovenverdieping heeft 4 tweepersoons slaapkamers, waarvan drie met ingebouwde kleerkasten, een kleine kamer en een badkamer met douche. Op de derde verdieping bevinden zich een woonkamer of speelkamer, een dieseltank, een kleine berging en een zolderkamer. Het huis heeft centrale verwarming, ramen met tralies en horren. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis05
Beeld: idealista.es

69.000 euro – Prachtige woning aan de rand van het dorp

Dit is een plaatje en een woning waar je zo in kunt trekken. Het gaat om een mooi, op de rand van het dorp Zarra gelegen en goed onderhouden woning van 278 m² met vijf slaapkamers en een typische landelijke decoratie. Het is een woning met veel charme dat de landelijke essentie behoudt, met alle comfort en een fantastisch uitzicht op de bergen. Alle kamers liggen aan de buitenzijde, de traditionele decoratie van de schoorstenen van de vallei is hersteld, waardoor deze schittert in de eetkamer, vergezeld van originele kasten. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis06
Beeld: idealista.es

89.000 euro – Geschakelde woning met uitzicht

Dorpshuis van 184 m² met het beste uitzicht op het dorp. Dit huis profiteert van veel natuurlijk licht en is onlangs gerenoveerd aan de voorzijde is er een kleine tuin met een terras vanwaar je uitkijkt over het dorp en de vallei. De woonkamer heeft een houtkachel, keuken, eetkamer en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers met inbouwkasten, badkamer en in het souterrain bevindt zich een garage met aan de voorzijde een extra ruimte die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Dit is een ideaal huis voor diegenen die willen genieten van het Spaanse leven, maar geen grote tuin willen onderhouden. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis07
Beeld: idealista.es

119.000 euro – Vrijstaande woning met tuin

Goed gelegen, redelijk moderne villa uit 2004 van 114 m² groot. Er is een grote woon-eetkamer en keuken, twee slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers. De woning is aangesloten op leidingwater en elektra en heeft recht op het passerende landbouwwater. Er is centrale verwarming en een mooie houtkachel. Dit is een goed onderhouden en instapklare woning met alle faciliteiten. Deze woning staat op Idealista twee keer te koop, een keer voor 119.000 en een keer voor 123.000 euro. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis08
Beeld: idealista.es

150.000 euro – Ideaal groot huis voor B&B

Dit fantastische huis is in perfecte staat met een prachtig uitzicht en een benijdenswaardige rust en zeer gastvrij op elk moment van de dag en zowel in de winter als in de zomer. Ideaal voor een B&B met zeven slaapkamers en 9 badkamers, veel ruimte, terrein en een garage voor maar liefst 6 auto’s. Er zijn 2 keukens, een grote bijkeuken, binnenplaats en buiten is een zwembad (dat opgeknapt moet worden). Dit is een ideale woning voor een kleinschalig hotel of B&B met slaapkamers met en suite badkamers en een grote tuin. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis09
Beeld: idealista.es

195.000 euro – Indrukwekkende losstaande villa

Deze indrukwekkende finca-stijl villa van 304 m², gebouwd in 2004, beschikt over 6 slaapkamers, 3 badkamers en een solarium.  De woning is van alle gemakken voorzien, inclusief een grote goed onderhouden tuin en een verharde oprijlaan met elektrisch hek. Volgens de beschrijving zou het huis makkelijk opgedeeld kunnen worden in twee woningen, wat dus ideaal zou zijn voor vakantieverhuur. Het huis is niet te huur, maar in de advertentie staat dat alle aanbiedingen overwogen worden. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis10
Beeld: idealista.es

245.000 euro – Villa met zwembad

Deze mooie grote vrijstaande villa met zwembad ligt niet in het dorp Zarra, maar op korte afstand in het dorp Teresa de Cofrentes. Desalniettemin biedt het veel mogelijkheden, zoals voor vakantieverhuur of als tweede verblijf. De woning is maar liefst 745 m² groot en beschikt over 6 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, woonkamer en diverse andere ruimtes op een grondstuk van 6.756 m². Het is een mooie woning die instapklaar is in een prachtige, natuurlijke en rustige omgeving. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis11
Beeld: idealista.es

250.000 euro – Luxe landelijke villa

Als je van de typische Spaanse landelijke stijl houdt, dan is deze woning aan de rand van het dorp Zarra iets voor jou. Dit vrijstaande huis is wellicht duurder dan de eerder geplaatste opties in dit artikel, maar daar krijg je ook wat voor. Een prachtige 283 m² grote villa met zwembad dat gebouwd werd in 2005, maar praktisch nieuw is omdat het goed onderhouden wordt. Het gelijkvloers huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers en een grondstuk van 3.227 m². Opmerkelijk is dat in de advertentie te zien is dat de prijs recent met 10.000 euro verlaagd werd en dat het mogelijk is om eerst het huis te huren (prijs onbekend) met recht op koop. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis12
Beeld: idealista.es

349.950 euro – Ideaal voor paardenliefhebbers

Deze landelijk gelegen woning ligt in de natuur en is ideaal voor paardenliefhebbers. De woning werd gebouwd in 2003 en is ‘slechts’ 186 m² groot en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, maar het terrein is maar liefst 64.607 m² groot.  Het wordt op dit moment gebruikt als paardensportfacilitiet waarbij de terreinen gescheiden zijn en er ruimte is voor 12 paarden. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

huis13
Beeld: idealista.es

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista, maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website en woningportaal gepubliceerd worden, omdat we vinden dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

Ga naar de inhoud