Meisjes op opblaasbare eenhoorn voor de kust van Tarragona gered

Meisjes op opblaasbare eenhoorn voor de kust van Tarragona gered
Beeld: Freepik

Meisjes op opblaasbare eenhoorn voor de kust van Tarragona gered

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Nog voordat de kustwacht en de reddingsdiensten in actie hoefden te komen kon een man op een jetski twee meisjes op een opblaasbare eenhoorn redden. Het voorval deed zich vrijdagmiddag voor de kust van Sant Carles de la Ràpita in het zuiden van de provincie Tarragona aan de Costa Dorada voor. De meisjes konden geschrokken maar gezond uit zee gered worden.

Het is niet de eerste keer dat dit op deze plaats gebeurd en het zal helaas ook niet de laatste keer zijn. Ouders die niet op hun kinderen letten terwijl deze op een opblaasbare eenhoorn of luchtbed in zee drijven en daarna door de stroming en wind zeeinwaarts geduwd worden voordat de ouders daar erg in hebben.

Dit keer gebeurde het voor het Playa del Trabucador bij de Ebro Delta waar twee meisjes op een roze opblaasbare eenhoorn ver weg in zee dreven en de ouders daar te laat achter kwamen. Gelukkig konden dezelfde ouders iemand op een jetski aanspreken die zich naar de meisjes spoedde.

Nadat de man op de jetski de meisjes had bereikt arriveerden ook de reddingsdiensten die het daarna overnamen en de meisjes veilig, geschrokken maar ongedeerd aan land wisten te brengen.

In juli 2018 gebeurde op bijna dezelfde plaats al hetzelfde. Lees hier ons artikel daarover.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.