ACTION heeft tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje geopend

ACTION heeft tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje geopend
Beeld: via ACTION

ACTION heeft tweede winkel in Murcia en veertiende in Spanje geopend

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse winkelketen ACTION heeft op donderdag 29 juni een nieuwe winkel geopend in Murcia. Deze is gelegen zijn aan de Calle de Molina de Segura nummer 5 en is de tweede winkel in de autonome regio geworden, nadat begin maart dit jaar in Alcantarilla de eerste winkel in de Murcia regio werd geopend.

Langzaam gaat ACTION verder met het uitbreiden van het aantal winkels in Spanje. Op dit moment heeft de keten 14 winkels in Catalonië, Valencia regio, Murcia en de Madrid regio. De tweede ACTION in de Murcia regio ligt vlak naast de Palacio de los Deportes van Murcia, in de nabijheid van het winkelcentrum Centro Commercial Atalayas.

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website  in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app  in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 is de tweede winkel in de Murcia regio geopend, wat de veertiende ACTION winkel van Spanje is. KLIK HIER  om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud