Search
menu
Search

Zomeraanbieding vanaf 7.120 euro voor dit Spaanse tiny prefab huis

Zomeraanbieding vanaf 7.980 euro voor dit Spaanse tiny prefab huis
Beeld: Pineca

Zomeraanbieding vanaf 7.120 euro voor dit Spaanse tiny prefab huis

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het begrip tiny house en prefab woning kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Wat is daadwerkelijk een tiny house en wat wordt gezien als een prefab woning? Als een woning niet geheel kant en klaar wordt geplaatst is het eigenlijk geen prefab woning maar een bouwpakket dat je daarna zelf in elkaar moet zetten. Datzelfde geldt ook voor de tiny house die soms kant en klaar en soms als bouwpakket wordt geleverd.

Je hebt containerwoningen, je hebt allerlei tiny houses, je hebt prefab woningen en je hebt modulaire bouw met modules die aan elkaar geplaatst kunnen worden en zo uit de fabriek rollen. In dit geval gaat het om een tiny house van 32 vierkante meter die als bouwpakket geleverd wordt en dus nog zelf in elkaar gezet moet worden. In dit artikel kijken we naar het model MAX dat met de speciale zomerkorting al vanaf 7.118 euro te koop is.

Het bedrijf Pineca levert hoogstaande houten prefab woningen voor lage prijzen. Deze geprefabriceerde woningen kunnen omschreven worden als een bouwpakket want je moet ze zelf in elkaar zetten of laten zetten. Model MAX is te vergelijken met het model dat door Carrefour wordt aangeboden en wat we HIER omschreven. 

Het is eigenlijk een luxe tuinhuisje van 750 cm bij 420 cm en 277 cm hoog met een totale oppervlakte van 31 vierkante meter met de mogelijkheid om hier een kleine woning of extra logeerruimte van te maken. Deze woning heeft drie aparte ruimtes: een slaapkamer, een badkamer en een woon-eetkamer met open keuken. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans). KLIK HIER voor een PDF met tekeningen etc. (in het Spaans)

Model MAX is met de speciale zomerkorting al vanaf 7.118 euro te koop, dat is een korting van 1.318 euro op de normale prijs van 8.436 euro. Het gaat hierbij wel om de goedkoopste versie van dit huisje met wanden van 44mm. Wil je twee wanden van 44mm met isolatie dan ben je meteen 14.181 euro kwijt. De prijs is inclusief IVA/BTW, maar exclusief levering die afhankelijk is van de provincie in Spanje (zoals 520 euro voor Alicante, 427 euro voor Girona, 360 euro voor Huesca en 893 euro voor Málaga).

Ga naar de inhoud