Search
menu
Search

Nieuw op de lijst van beroemde inwoners in Madrid: Richard Gere!

Nieuw op de lijst van beroemde inwoners in Madrid: Richard Gere!
Beeld: via canva.com

Nieuw op de lijst van beroemde inwoners in Madrid: Richard Gere!

De bruisende hoofdstad van Spanje Madrid staat bekend om zijn levendigheid. Maar wist je dat deze stad ook een populaire bestemming is voor beroemdheden? Van acteurs tot voetballers, steeds meer bekende gezichten kiezen ervoor om zich te vestigen in Madrid. Een recente toevoeging aan deze lijst is niemand minder dan Richard Gere, die samen met zijn Spaanse vrouw een chique woning heeft gekocht in een van de exclusiefste wijken van Madrid.

Richard Gere, bekend van zijn iconische rollen in films als “Officer and a Gentleman” en “Pretty Woman”, heeft besloten om zijn leven in New York achter zich te laten en zich te vestigen in Madrid. Samen met zijn Spaanse vrouw Alejandra Silva, een succesvolle zakenvrouw, heeft hij een prachtig landgoed gekocht in La Moraleja, een exclusieve wijk in Madrid. Het stel is maanden op zoek geweest naar de perfecte woning en na veel bezichtigingen en onderhandelingen hebben ze eindelijk hun droomhuis gevonden.

Het nieuwe huis van Richard Gere en Alejandra Silva is een indrukwekkend landgoed van maar liefst 800 vierkante meter. Het is gelegen in een van de meest luxe wijken van Madrid en biedt alle privacy en rust die het stel nodig heeft. Het huis is momenteel nog in renovatie, maar als alles volgens plan verloopt, zullen Richard, Alejandra en hun twee kinderen, Alexander en James, voor het einde van de zomer hun intrek nemen. Dit betekent dat ze op tijd zijn om het nieuwe schooljaar te beginnen in september.

Het stulpje van het echtpaar ligt in een buurt waar veel andere beroemdheden wonen. Zo delen ze binnenkort hetzelfde adres met actrice Amaia Salamanca, Real Madrid voetballer Luka Modric, tv-persoonlijkheid Ana Obregón en zelfs de beroemde barones Thyssen. Het is dus niet verwonderlijk dat deze wijk bekend staat als een van de exclusiefste en gewilde plekken om te wonen in Madrid.

Galicië als vakantiebestemming

Hoewel Madrid binnenkort hun nieuwe thuis is, hebben Richard Gere en Alejandra Silva nog steeds een speciale band met Galicië, de geboorteregio van Alejandra. Het stel brengt regelmatig tijd door in deze prachtige regio in het noordwesten van Spanje, waar ze kunnen genieten van de rust en schoonheid van het platteland. Met zijn groene landschappen, pittoreske dorpjes en heerlijke zeevruchten, is het geen verrassing dat Galicië een favoriete vakantiebestemming is voor veel beroemdheden.

Ga naar de inhoud